>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
loj99 530

loj99

Użytkownik
Seppi A. / Sousa J. - Baker B. / Istomin D. @1,66

Polecam grać S. S. , oglądałem wczoraj Seppiego z Ferrerem i masakra przy siatce niszczy. kursik fajny choć niewątpliwie będzie spadał. ????
Zverev A./Zverev M. - Stepanek R./Zimonjic N. @1,53
Jeszcze jeden debel na dziś. &quot;Stare wyjadacze&quot; myślę, że pokażą dziś jak się gra w debla. Niezliczone triumfy każdego z nich w deblu i doświadczenie przyniosą tu owoc w postaci wygrania. Alexander gra przed tym meczem z Troickim więc bd dość zmęczony..... można pójść w stronę gładkiego 0:2.
Polecam!

loj99 530

loj99

Użytkownik
Co myślicie o Radwanska A. - Vandeweghe C.
Gorzej polka chyba nie mogła trafić xd Myśle, że set Vandeweghe ugra a kurs oscyluje koło 1.8

techn9cian 687

techn9cian

Użytkownik
over 10.5g w 1 secie u Isnera, Raonicia i Ivo ????
U Bautisty i Cilicia prawdopodobnie to samo. Na prawdę dużo fajnych meczyków dzisiaj, szczególnie do oglądania ????

zuchman 4,2K

zuchman

Użytkownik
1 CLE Cavaliers CLE Cavaliers @ GS Warriors
(Zakład na zwycięstwo) 14/06/2016 Brak 2.90 Wygrana
2 Brazylia -29.5 Brazylia v Kolumbia
(Handicap 2-drogowo) 13/06/2016 Brak 1.72 Wygrana
:jupi: ✅
będzie 7 mecz? ;)
ja gram trochę ostrożniej ;)
1 Ivo Karlovic Ivo Karlovic v Andrey Kuznetsov
(Wygra mecz) 14/06/2016 Brak 1.40 Odbędzie się
2 Tomas Berdych Tomas Berdych v Marcos Baghdatis
(Wygra mecz) 14/06/2016 Brak 1.30 Odbędzie się
3 Andy Murray Andy Murray v Nicolas Mahut
(Wygra mecz) 14/06/2016 Brak 1.12 Odbędzie się

1 Feliciano Lopez Feliciano Lopez v Marin Čilić
(Wygra mecz) 13/06/2016 Brak 2.00 Odbędzie się

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Barrere - Paul 1 @1,88. Mecz jutro rano, ale podaję teraz, bo nie wiem czy wstanę do tej godziny. IMO kurs petarda i warto grubiej załadować, kilka dni temu Paul zebrał baty 0-2 do 2 i do 3, mączka zdecydowanie nie działa na jego korzyść. Jeśli się uda wstać to można coś popolować na 2-0 :p Generalnie kilka spoko opcji widzę, ale to już jutro przemyślimy ;)
Wczoraj pzypominałem, ale skoro pytasz wkleję jeszcze raz. Kurs minimalnie poleciał ale nadal warto.

A 97

analyst

Użytkownik
Panowie dziś chyba do gry Barrere z Paulem ? kurs @1,8, grali ze sobą pare dni temu i Francuz gładko 6/2 6/3 wygrał
I nie pomyslałeś, że buki to nie Caritas i prezentów nie rozdają ? Paul ma lepszy bilans ogólny jak i umiejętności jednak lepsze i czuje, że będzie udany rewanż. W innym wypadku kurs by wynosił 1,40...

katalonczyk 480

katalonczyk

Użytkownik
I nie pomyslałeś, że buki to nie Caritas i prezentów nie rozdają ? Paul ma lepszy bilans ogólny jak i umiejętności jednak lepsze i czuje, że będzie udany rewanż. W innym wypadku kurs by wynosił 1,40...
Chyba nie uważasz, że lepsze umiejętności na cegle ma Paul ? ????

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
To jest dylemat. Ja to pograłem wieczorem przedwczoraj już za sporą stawkę, do tego w dubelka którego zamyka Fritz.. też kasa zamrożona i wczoraj nie pograłem rożnych Belgów, bo szkoda mi było wpłacać kasę. Oby dziś się obyło bez takich komplikacji :p

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom