>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
mnóstwo łatwej kasy, ale to jutro.
Daj spokój magik bo mowiłeś żeby brać kudle dziś, pograłem i nie weszło. A dwa wcześniejsze typy również na minus. Kohlsreiber i Querrey. Więc Ty masz codziennie łatwą kasę i chwalić się tylko lubisz, szkoda że nie przekłada się to choć na 50% trafionych typów, i tylko mydlisz oczy.

PS. czekam na spinę choć to sama prawda.

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
???? Reggio Emilia - Milano
Reggio Emilia @1.71 bet365
⚽ Belgia - Włochy
Remis @3.00 bet365

G7 w serii chyba jest nieuniknione dlatego idę trochę mocniej w stronę gospodarzy. A co do kopanej czeka nas wyrównane spotkanie żadna z drużyn nie będzie chciała już w pierwszej kolejce stracić punktów dlatego skłaniam się lekko ku remisowi ;)
⛔⛔⛔ Roztrwonili całą przewagę na początku 3 kwarty i jeszcze te głupie straty...
Belgia też głową w mur wali ciężko będzie o remis. Wygląda na to że makaroniarze ładnie mnie potopią

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Daj spokój magik bo mowiłeś żeby brać kudle dziś, pograłem i nie weszło. A dwa wcześniejsze typy również na minus. Kohlsreiber i Querrey. Więc Ty masz codziennie łatwą kasę i chwalić się tylko lubisz, szkoda że nie przekłada się to choć na 50% trafionych typów, i tylko mydlisz oczy.
PS. czekam na spinę choć to sama prawda.
Chłopcze znów ty... odczep się ode mnie bo nie masz swojego życia widzę. Szkoda że tak cicho siedziałeś jak trafiłem przed kilkanaście dni pod rząd fajne ako i single. Żałosny jesteś.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom