>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
A ja gram na bramkę Moraty. Po prostu mam przeczucie, że to może być dobry turniej w jego wykonaniu. Jak pokazał mecz z Koreą - współpraca z Nolito i Silvą wyglądała zajebiście, a Alvaro strzelił dwie bramki Zresztą, on od zawsze potrafił w kadrze strzelać bramki, na ME u19 był królem strzelców, podobnie na ME u21. Kurs 2,3; myślę, że warto.
Na analizę w dziale nie ma czasu, więc macie tutaj coś takiego &quot;mini&quot; ????
Były szanse w pierwszej, w drugiej z minuty na minutę coraz słabszy. ⛔

prof 62,1K

prof

Użytkownik
Lisicki/Bouchard ta dwojka zarowno w singlu jak i w deblu to dno i patologia tenisa.
Trzeba to sobie w koncu szczerze powiedziec.
Mozna prosic o jakis polski stream do Hiszpani?
Malo tego cos w internecie jest.Odpailem 1 przy ktorym strasznie mi obciazylo neta nie weim dlaczego.
DZIEKI

swanidius 280

swanidius

Użytkownik
jak hiszpanie mogli over 1.5 nie wykrecic nawet jakby chcieli az samo by wpadlo
i wogole dla mnie te mecze sa z dupy wszystko minimalistyczne jakby sie oszczedzali na sparingu wiekszosc meczow 1:0 same undery to sa jaja

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
To jak ten stary dzban jest przywiązany do nazwisk to szkoda strzępić ryja.
Koke w tym sezonie zjadł dupą Fabregasa, od leczącego się pół roku Thiago także wyglądał lepiej, ale i tak jest trzeci w hierarchii.
Mając tak grającego głową Aduriza w ataku zamiast wpuścić Lucasa Vazqueza, który ma TOP3 (co najmniej) dośrodkowań w kadrze to wpuszcza beznadziejnego Pedro.
Cóż, gra Hiszpanii dobra, zasłużyli na zwycięstwo, uratował ich niezawodny Iniesta i taktyka miliona wrzutek w końcu przyniosła efekt. Będą mocni ale zmiany personalne - oprócz zdjęcia Moraty - tragiczne.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom