>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Over 10,5 w 1. secie meczu Querrey - Mahut wygląda świetnie, podobnie jak overek meczowy.
W ogóle uważam, że TB w meczu to promo, lokata 36%.
Można pobierać.

D 5

dyniu

Użytkownik
Gra ktoś w fantasy na otobet?
Mógłby ktoś wrzucić mi bezpośredniego linka do klasyfikacji generalnej? Siedzę na telefonie i nie ma tej zakładki :/
Może być też link do ustalania składu.
Będę bardzo wdzięczny.

kaczy2205 338

kaczy2205

Użytkownik
oglądam mecz efes - fener i jedyne co mogę napisać o tym meczu to to że gorszego dna to w polskiej lidze nie idzie uświadczyć. zawodnicy są tak obsrani że w pale się nie mieści

anderson-silva 3,5K

anderson-silva

Użytkownik
Over 10,5 w 1. secie meczu Querrey - Mahut wygląda świetnie, podobnie jak overek meczowy.
W ogóle uważam, że TB w meczu to promo, lokata 36%.
Można pobierać.
2/3 łatwość po pierwszym secie. Jeszcze niech w drugim zrobią over meczowy i będzie pięknie :]
Po obiecującym początku tempo w Walia - Słowacja nieco spadło, ale mam dziwne przeczucie, że tutaj pęknie o2,5. Słowacja pod presją trochę trzepie się w obronie, no ale każda drużyna mająca Skrtela jako lidera defensywy by się trzepała ;). Muszę poczekać na rozwój sytuacji na początku drugiej połowy.

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Świetny finał plażówki w Hamburgu. Niemki ze złotem, ale mecz palce lizać. Dla mnie Ludwig to najlepsza defensorka na świecie. Tylko Larissa w swojej optymalnej formie może się z Nią równać jeżeli chodzi o obronę, czytanie gry rywalek. To na jakim poziomie grała w tym finale i w tych zawodach to coś niesamowitego. A Kira rozwija się niesamowicie. Wiadomo atak, blok, zagrywka to jej atuty znane od dawna, ale też jej obrona kiedy cofa się siatki do defensywy wygląda coraz lepiej. Bez wątpienia Larissa/Talita, Agata i Barbara i Ross/Walsh to kandydatki do medali w Rio, ale Niemki jeżeli będą grać to co teraz lub jeszcze będą w stanie wykrzesać coś extra to spokojnie te dwie-trzy topowe pary mogą pogodzić.
Wieczorem będzie można obejrzeć na antenach sportowych Polsatu ten finał i polecam go zobaczyć tym którzy nie widzieli.
Jutro F4 panów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom