Tak zobaczyłem spotkanie kobiet Turcja - Holandia i Holenderki ostanito nic nie grają i nie dawno przegrały z Turczynkami 3:1 a na nie kurs 3,00 o co chodzi ?
Hahahaha co Federer zrobił? Po obejrzeniu pierwszego seta mam na języku jedno słowo - kryminał. Kto oglądałem ten wie jak Roger bawił sie z Austriakiem w pierwszym secie. Brak słów
Żartowałem ???? Ale ten karnawał nieskuteczności Szwajcarów poraża ????
Pchają się w te dryblingi i tracą masę piłek. Jakby zostali skarceni, to by się im należało ????
To co Albania zmarnowala w koncowce to jest jakas zbrodnia dokonana na tym sporcie. Profesjonalny pilkarz nie jest w stanie zmarnowac czegos takiego. ???? Szkoda tych kibicow troche :grin:
To co Albania zmarnowala w koncowce to jest jakas zbrodnia dokonana na tym sporcie. Profesjonalny pilkarz nie jest w stanie zmarnowac czegos takiego. ???? Szkoda tych kibicow troche :grin:
weszlo, ale to co pokazala szwajcaria to parodia. Jesli naprawde zagrali dzis na powaznie to ciezko widze ich wyjscie z grupy, nawet z 3 miejsca, bo z taka gra przytula od francji i rumunow 2-3 bramki...