>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
everto 24,7K

everto

Użytkownik
Nigdy nie spotkałem się, żeby bukmacher nie uznał czerwonej kartki. Zawsze jest czerwona = dwie żółte.
i sie mylisz jak kolego wyżej pisał w zaleznosci od buka czerwona to czerwona a niekiedy =2 zólte:razz:

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
W którym bukmacherze tak jest?
czlowieku jak zawodnik dostaje bezposrednio czerwona kartke to z jakiej racji buk ma liczyc to jako dwie zolte?
zastanow sie
a jezeli dostaje zolta i pozniej druga zolta a w efekcie czerwona to jest liczone jako dwie zolte...
ogladaes kiedys mecz? sedzia pokazuje druga zolta i dopiero czerwona...

maite-radar 25,5K

maite-radar

Użytkownik
Panowie, jak to jest z tym man of the match w tym roku?
Obserwował ktoś na podstawie wczorajszego meczu?
Bo teraz nie możemy postawić na to, prawda?
Dwa lata temu można było głosować przez cały mecz, a teraz ? dopiero po meczu to uruchamiają na uefa.com?
Pomocy ????
podbijam

duda 380

duda

Użytkownik
czlowieku jak zawodnik dostaje bezposrednio czerwona kartke to z jakiej racji buk ma liczyc to jako dwie zolte?
zastanow sie
a jezeli dostaje zolta i pozniej druga zolta a w efekcie czerwona to jest liczone jako dwie zolte...
ogladaes kiedys mecz? sedzia pokazuje druga zolta i dopiero czerwona...
Przestań się pienić.
Zapytałem w którym bukmacherze jest tak jak opisujesz, nie potrafisz mi odpowiedzieć, tylko wykładasz mi tu jakiś referat łamaną polszczyzną.

xyzz 462

xyzz

Użytkownik
Przestań się pienić.
Zapytałem w którym bukmacherze jest tak jak opisujesz, nie potrafisz mi odpowiedzieć, tylko wykładasz mi tu jakiś referat łamaną polszczyzną.
bo wprowadzasz ludzi w blad:]:]:]
w ktorym bukmacherze jak jest? o co dokladnie pytasz?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom