>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Typy na żywo - Dyskusja [25]

Status
Zamknięty.
ice29 251

ice29

Użytkownik
Nie wiem co to za głupia propaganda z tym pchaniem Rooneya do 1 składu i to jeszcze na rozegranie. Anglicy sami sobie strzelają w stopę, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Sterling to też parodia piłkarza, a jeszcze rok temu myślałem, że coś z niego będzie, ale już pełny Kosecki z niego.
Nie zdziwi mnie 1-0 FT. A do gry może rożne?

domell 454

domell

Użytkownik
Nie wiem co to za głupia propaganda z tym pchaniem Rooneya do 1 składu i to jeszcze na rozegranie. Anglicy sami sobie strzelają w stopę, nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz. Sterling to też parodia piłkarza, a jeszcze rok temu myślałem, że coś z niego będzie, ale już pełny Kosecki z niego.
Nie zdziwi mnie 1-0 FT. A do gry może rożne?
Mógł zostać w Liverpoolu i dalej się rozwijać. Na pewno było by inaczej. A tak? Przeszedł za wielką kasę to i oczekiwania się zwiększyły. Sezon w jego wykonaniu był dramatyczny.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
&quot;BIK ŻON&quot; ???? , najlepsze w tym jest to, że Isner łamał się jak już miał serwować po mecz, zarówno w 2 secie, jak i w 3.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom