D
0
dutra
Gość
Dwie zmiany dwa gole. Ale nos hodżsona xd
jakie spadki 3,3 >>>>1,5 FT3 min doliczone i gol :grin:
Goffin 2.12 unibet
Gdyby zagrał od początku Vardym zamiast Sterlinga to o zwycięstwo byłoby dużo łatwiej. Teraz to po prostu zagrał all in i nie ma tutaj jego wielkiej zasługi.Dwie zmiany dwa gole. Ale nos hodżsona xd
Przypominam, bo moim zdaniem to dobra inwestycja i można pograć mocniej. Przestrzegam jednak przed stawianiem domów, bo po niektórych wiadomościach widzę, że niektórzy mają taki zamiar, a jak nie wypali to będą płacze na pw. :mrgreen:Frantagelo po @1,50 z Przysiężnym?! GRAĆ! :-D Ja czekam na live i tam coś będę łapał też.
Pozwolę sobie rozliczyć już tych kretynów z Ameryki. Doszli na 19:19, przegrali 19:21. 2 set zaczynają od 1:5 w papę.Hyden/Bourne live @2.10 bet365
Przysiężny wiadomo jak gra, ale całkiem dobrze serwuje, będzie ciężko go połamać, samemu też na returnie wiele nie zdziała ze swoim zardzewiałym bekhendem, ja bym prędzej pograł over 21,5 ???? Jak na trawę to całkiem niska linia.Przypominam, bo moim zdaniem to dobra inwestycja i można pograć mocniej. Przestrzegam jednak przed stawianiem domów, bo po niektórych wiadomościach widzę, że niektórzy mają taki zamiar, a jak nie wypali to będą płacze na pw. :mrgreen:
czekają chyba na swoją kolej, myślę że wyjdą po Brylach i Kujawikach takie moje małe domysły ;pRoger serio chce pograć decidera?
Swoją drogą czemu Gibb z Pattersonem nie grają?