xyzz
Użytkownik
wlasnie na tym meczu ponad 2 kalfe utopilem:grin::grin::grin:
Lotysze obnizka formy. Drewno Semenov i Krasny ich pojechali drugi raz z rzedu.
wlasnie na tym meczu ponad 2 kalfe utopilem:grin::grin::grin:
Lotysze obnizka formy. Drewno Semenov i Krasny ich pojechali drugi raz z rzedu.
pisz sie ale ide zagrac 1 mecz bo nie wiem jak to sie gra :]http://forum.bukmacherskie.com/f311/euro-2016-haxball-134213-2.html#post6014155
Zapraszam do gry 7 miejsc wolnych!
nic nie odpisza bo zwinli interes i juz tylko wplaty przyjmujaNapisalem do technicznych z weebtv, zobaczymy co odpisza
Dzieki, Bulgarki spoko panny ????
ja gramCoś warto?
Coś warto?
musza wygac a kiedy i ile nie ma znaczeniaja gram
Leganes -1 AH HT
przesadzasz, Leganes HT by stykło. 2000 kibiców pojechało na wyjazd do Mirandes świętować awans. To sporo jak na taki mały klub, bo u siebie czasem tyle nie było ;xLeganes -1 AH HT
Cordoba musi wygrać?Cordoba - Almeria 1
6-3 Bryan/Bryan @6 Bet365
Klasyczny becik przeciwko karzełkowi ????
mam teorie:grin: w poprzedniej grali z Mallorca ktora im odpuściła Mallorca-Cordoba 0:1 a dzis meczyk Cordoba - Almeria ktora też broni się pezed spadkiemprzesadzasz, Leganes HT by stykło. 2000 kibiców pojechało na wyjazd do Mirandes świętować awans. To sporo jak na taki mały klub, bo u siebie czasem tyle nie było ;x
Cordoba musi wygrać?
Oglądałeś meczyk Mallorca- Cordoba? Bo mi tamten mecz na odpuszczenie nie wyglądał. Mallorca cisneła i była blisko remisu.mam teorie:grin: w poprzedniej grali z Mallorca ktora im odpuściła Mallorca-Cordoba 0:1 a dzis meczyk Cordoba - Almeria ktora też broni się pezed spadkiem