iLopez /Lopez @ 3.50
Garbine Muguruza @ 2.37
i czekamy do jutra za Dżokeremmój najmocniejszy dubelek na finały to:
over 21.5 u kobitek + Djoko @2.24
GL!!
2 razy z rzędu się połamali. Ale wyjątkowo nie szkoda mi hajsu - Lopezy pokonali zwycięzców z 2013, 2014 i 2015 w drodze po tytuł, po drodze pokonali także obecne jedynki. Zasłużyli.Bryan/Bryan @ 1,66
Bet365
Kibicowałem Hiszpanom, bo zasłużyli na zwycięstwo, ale nie wyciągną tego. Była piła meczowa, Bryany pewniejsze przy swoim serwisie, Lopez niepewny przy siatce. Dla mnie tu musi skończyć się zwycięstwem Amerykanów.
każdy mecz na mega farcie i ich nie powinno już być dawno, ale cóż...coś takiego raz w życiuSfarcony gem niesamowicie Lopezów, to samo poprzednie mecze, patola, że takie leszcze wygrają wielkiego szlema.
Pocieszyłeś mnie jak wjechałeś to widzę jeszcze szansę dla WłochówHerrera/Gavira @1.53 można śmiało wchodzić, Włosi już pajacują, błędy.
Do końca kariery już nawet nie powąchają półfinału w żadnym szlemie, ale ten jeden raz na farcie polecieli i mają.każdy mecz na mega farcie i ich nie powinno już być dawno, ale cóż...coś takiego raz w życiu
Też mam Włochów, ale ubezpieczę się jednak ;pPocieszyłeś mnie jak wjechałeś to widzę jeszcze szansę dla Włochów
Jednak Włosi ????Herrera/Gavira @1.53 można śmiało wchodzić, Włosi już pajacują, błędy.
Chorwacja - San Marino
o 0.5 HT @1,16 b365
16% lokata
Siatkówka plażowa - ME w Biel - Mężczyźni
Nicolai/Lupo vs Herrera/Gavira 1 @ 2.00 Bet365
Mecz o 19.00