Pytanie brzmi - kto traktuje Benka i ERV za chłopców do bicia? Chyba tylko prawdziwy ignorant mógłby traktować Francuzów, zwycięzców French Open sprzed dwóch lat za jakichś leszczy. Problem w tym, że psychicznie są jak trzcina, dlatego moim zdaniem nie stać ich na regularne zwycięstwa, jak topowe pary deblowe.Po pierwsze nie pisze od ciebie, tylko sie odniosłem ogólnie a po drugie gdzie napisałem coś o psychice? Czytanie ze zrozumieniem to podstawa. e; też wam zamula forum ?
PO RAZ KOLEJNY CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM !!! Napisałem tak "jeśli ktoś siedzi w tenisie to wie, że to nie są żadni chłopcy do bicia" czy tutaj jest napisane ze sa chlopcami do bicia? :]Pytanie brzmi - kto traktuje Benka i ERV za chłopców do bicia? Chyba tylko prawdziwy ignorant mógłby traktować Francuzów, zwycięzców French Open sprzed dwóch lat za jakichś leszczy. Problem w tym, że psychicznie są jak trzcina, dlatego moim zdaniem nie stać ich na regularne zwycięstwa, jak topowe pary deblowe.
Zamula.
A czy ktokolwiek tutaj pisał, że są? Wręcz przeciwnie wczoraj byłem dośc pewny ich wygranej i atakowałem to po kursie 1.95 i powinni ten mecz faktycznie wygrać gdyby nie to o czym Anderson wspomniał.PO RAZ KOLEJNY CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM !!! Napisałem tak "jeśli ktoś siedzi w tenisie to wie, że to nie są żadni chłopcy do bicia" czy tutaj jest napisane ze sa chlopcami do bicia? :]
Nie, nie jest. Ale kto może traktować Francuzów jako chłopców do bicia? Chyba totalny ignorant. Rozumiesz?PO RAZ KOLEJNY CZYTANIE ZE ZROZUMIENIEM !!! Napisałem tak "jeśli ktoś siedzi w tenisie to wie, że to nie są żadni chłopcy do bicia" czy tutaj jest napisane ze sa chlopcami do bicia? :]
no i o to mi chodziło, że jeśli ktoś nie siedzi w tenisie to może tak myśleć. EOTNie, nie jest. Ale kto może traktować Francuzów jako chłopców do bicia? Chyba totalny ignorant. Rozumiesz?
Dustin Brown wślizgi jak w Premier League ????
6-3 Dodig/Melo @5,5 Bet365
Serwuje teraz Marc, więc na spokojnie mogą go przełamać, tym bardziej, że coraz lepiej returnują.
2;2 i bosnia po karnychSiemanko. Zna ktoś wynik meczu Bosnia-Dania? Podobno mial byc o 9 rano a nie moge znalezc wyniku
dzięki! pochwyciłem oba, dałeś zarobić! leci reputka ????co skonczył rzutem