gabka92
Użytkownik
Jak najbardziej.Warto mocniej Stana z Andim pow 3,5 seta 1.36 ? ????
Jak najbardziej.Warto mocniej Stana z Andim pow 3,5 seta 1.36 ? ????
Jak dla mnie to no bet. Na pewno coś będę brał na żywo, ale pre nie ruszam.Warto mocniej Stana z Andim pow 3,5 seta 1.36 ? ????
tym razem sie nie nie udałoKto wygra 28 gem ? przy 15-15 Dodig/Melo 3,50 bet365 obronili 2 mp , czas na lamanko M.Lopeza za drobne
Ale się wstrzeliłem ???? ???? ????kto wygra 12 gem trzeciego seta, przy 15-15
Lopezy 4.0@ Bet365
bez jaj z tym Stanem sprzed roku ???? ????Stan @2 za tysiaka, jak na mnie to mocna stawka. Bierze to bez dwóch zdań, to jest ten Stan sprzed roku.
Polecam Majchrowicz/Panfil jak odblokują i będzie sensowny kurs powyżej 1,6 jeden z ich rywali frajersko odpadł dzisiaj z singla, nic go nie trzyma w Polsce Do tego nasi w miarę sensownie potrafią pograć w deblu.
No tak wszedł w mecz, potem coś siadło, ale on to weźmie dzisiaj.bez jaj z tym Stanem sprzed roku ???? ????
Jest to Stan sprzed roku. Gra tak samo dobrze czyli raz dobrze , raz źle , raz dobrze , dwa razy źle. Tylko w finale miał jakiś chory dzień konia i grał jak nie on - tylko dobrze. Tutaj racuch jeśli przegra 1 seta to może się pakować mam nadzieje. :razz: :razz:bez jaj z tym Stanem sprzed roku ???? ????