>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
applause 2,4K

applause

Użytkownik
Radwańska hahah ???? jedyny turniej w którym jej coś wychodzi i w tym roku dostaje 6-2 6-2 z laską która grała 2 razy w życiu na trawie, rykłem ????

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Na teraz przypominam perelke

Yang 5/10 live z Moore

A pozniej Hozumi 4j
Przecież ta Yang to ofiara, ostatnio z G. Garcią - Perez co spusiaczyła to nie mam pytań. A Hiszpanka na trawie jak wiemy szału nie robi. Nie radzę tego ruszać, mimo że Moore wczoraj grała finał gdzie indziej

E: i już połamana Chinka na 4-3, leci Moore 2-0 @1.75

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Przecież ta Yang to ofiara, ostatnio z G. Garcią - Perez co spusiaczyła to nie mam pytań. A Hiszpanka na trawie jak wiemy szału nie robi. Nie radzę tego ruszać, mimo że Moore wczoraj grała finał gdzie indziej
Zobaczymy ;)

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Zobaczymy, ale obserwowałem akurat mecz Chinki z Hiszpanką i tam w tb miała milion setowych i nic z tego, drugi set już szybki zjazd do bazy. Moore jest lepsza, świetny turniej ostatnio i jedynie zmęczenie jest na korzyść Chinki. Ale po niemrawym początku wydaje się być ok, więc inaczej niż 2-0 dla Brytyjki nie powinno się to skończyć.

wojak1908 735

wojak1908

Użytkownik
Zobaczymy, ale obserwowałem akurat mecz Chinki z Hiszpanką i tam w tb miała milion setowych i nic z tego, drugi set już szybki zjazd do bazy. Moore jest lepsza, świetny turniej ostatnio i jedynie zmęczenie jest na korzyść Chinki. Ale po niemrawym początku wydaje się być ok, więc inaczej niż 2-0 dla Brytyjki nie powinno się to skończyć.
No. ????

Dokladaj win Moore.

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik

E: i już połamana Chinka na 4-3, leci Moore 2-0 @1.75
Moore jednak na minus
E: właśnie się zastanawiam czy nie dołożyć ????

Leci przy 3 bp w 1 gemie @2.50

quintana 425

quintana

Użytkownik
Na razie to sie polamala i Muguruzia ma podanie na seta! Pomimo tych DFow Garbinka dobrze trzyma podanie. Muguruziu lec po seta!

Nie siej zametu ;)
Gdyby nie błąd liniowego w drugim gemie serwisowym Hiszpanki to mogłoby być inaczej, jeden błąd, a tyle mógl zmienić

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom