Przecież ta Yang to ofiara, ostatnio z G. Garcią - Perez co spusiaczyła to nie mam pytań. A Hiszpanka na trawie jak wiemy szału nie robi. Nie radzę tego ruszać, mimo że Moore wczoraj grała finał gdzie indziej
ZobaczymyPrzecież ta Yang to ofiara, ostatnio z G. Garcią - Perez co spusiaczyła to nie mam pytań. A Hiszpanka na trawie jak wiemy szału nie robi. Nie radzę tego ruszać, mimo że Moore wczoraj grała finał gdzie indziej
Zobaczymy, ale obserwowałem akurat mecz Chinki z Hiszpanką i tam w tb miała milion setowych i nic z tego, drugi set już szybki zjazd do bazy. Moore jest lepsza, świetny turniej ostatnio i jedynie zmęczenie jest na korzyść Chinki. Ale po niemrawym początku wydaje się być ok, więc inaczej niż 2-0 dla Brytyjki nie powinno się to skończyć.Zobaczymy
pyk x3over 8.5 w 1 secie @ 1,30
No. ????Zobaczymy, ale obserwowałem akurat mecz Chinki z Hiszpanką i tam w tb miała milion setowych i nic z tego, drugi set już szybki zjazd do bazy. Moore jest lepsza, świetny turniej ostatnio i jedynie zmęczenie jest na korzyść Chinki. Ale po niemrawym początku wydaje się być ok, więc inaczej niż 2-0 dla Brytyjki nie powinno się to skończyć.
Moore jednak na minusPrzecież ta Yang to ofiara, ostatnio z G. Garcią - Perez co spusiaczyła to nie mam pytań. A Hiszpanka na trawie jak wiemy szału nie robi. Nie radzę tego ruszać, mimo że Moore wczoraj grała finał gdzie indziej
E: i już połamana Chinka na 4-3, leci Moore 2-0 @1.75
Yang 2 set 1/10 na przekorMoore jednak na minus
E: właśnie się zastanawiam czy nie dołożyć ????
Leci przy 3 bp w 1 gemie @2.50
Na razie to sie polamala i Muguruzia ma podanie na seta! Pomimo tych DFow Garbinka dobrze trzyma podanie. Muguruziu lec po seta!Serena zaraz sie wstrzeli w mecz i pojdzie lekko
Gdyby nie błąd liniowego w drugim gemie serwisowym Hiszpanki to mogłoby być inaczej, jeden błąd, a tyle mógl zmienićNa razie to sie polamala i Muguruzia ma podanie na seta! Pomimo tych DFow Garbinka dobrze trzyma podanie. Muguruziu lec po seta!
Nie siej zametu
Peru kobiety under 75,5 punktów czyli gładkie 3-0 bez gry na przewagi kurs 1.57 bet365