magik90
Użytkownik
pykYen Shun @ 1,72 POLECAM
i pykdokładam Lu @ 2,75
pykYen Shun @ 1,72 POLECAM
i pykdokładam Lu @ 2,75
ewidentny fix, nie tylko ty popłynąłeś na tym meczu :?Klasyka gatunku <3. Zverev w dwóch poprzednich gemach serwisowych Miedwiediewa 0/4 BP, tymczasem łamie się na pierwszym BP w tym secie <3. I to z gościem, który na trawie gra pierwszy mecz w życiu, przynajmniej w seniorskiej karierze.
racja, zwracam honor, tak czy siak spoko plusik z Lunapisał że mógł mieć... bo miał breik pointy
racja, zwracam honor, tak czy siak spoko plusik z Lu, dziękinapisał że mógł mieć... bo miał breik pointy
Co tu dużo mówić, Zverev mnie wyłajdaczył po królewsku :]Misza Zverev @ 1,80
Bet365
Już dochodzi do BP. Wydaje mi się kwestią czasu aż wyrówna stan gry.
łapKojarzy ktoś jakąś aplikację na android która liczy dni? Np ilość dni bez palenia fajek itp
pójdzie reputa ;D
Kudryavtseva 1,53 Bet365
przez cały 3 set Lin Zhu była lepsza, ale w TB się zesrała na szczęście ????Kudryavtseva 1,95 podbijam, obroniła piłkę meczową, przełamała i ma szanse to wygrać jeszcze
tą widziałem ???? ale mi nie chodzi stricte o palenie, tylko ogólnie, o cokolwiek ale reputkę dostaniesz ????
to może coś takiego ????tą widziałem ???? ale mi nie chodzi stricte o palenie, tylko ogólnie, o cokolwiek ale reputkę dostaniesz ????
pograli? zarobili?Kanada -1.5 seta 2.37@ Bet365
przy 0-1 w setach, i 7-4 w drugim
Nie.pograli? zarobili?
wynik 1-1Libia lub remis @2.25 Bet365
asik na koniec i GSM, hehe pograne i nawet Brands gema nie ugrał ???? miłego dnia panowie i pamiętajcie o Muguruzie o 15 :!:Mayer 1,66 2 set Bet365