>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
zraszacz-bukow 955

zraszacz-bukow

Użytkownik
Gdyby nie błąd liniowego w drugim gemie serwisowym Hiszpanki to mogłoby być inaczej, jeden błąd, a tyle mógl zmienić
W koncu to final i graja dwie obecnie najlepsze tenisistki. Ja mam grubo pograny win Garbiny, wiec jestem za nia, ale to do zwyciestwa bardzo daleko, Serena rownie dobrze moze ogarnac bez problemu 2 kolejne sety.

Ale na razie jest dobrze, Muguruza 1 set wygrany ????????????

Bez spiny

rogerfede93 30,1K

rogerfede93

Użytkownik
Siatkówka plażowa - ME w Biel -Mężczyźni

Samoilovs/Smedins vs Semenov/
Krasilnikov 1 @ 1.40
Fijalek/Prudel vs Ingrosso/
Ingrosso 1 @ 1.30

@ 1.82 Bet365

Można mocniej atakować. Mecze na żywo na Polsat Sport Extra

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Novikov kolejny agent jak Zverev, przegra mecz z gościem, który nigdy nie grał na trawie łamiąc się przy każdej możliwej okazji i marnując wszystkie bp.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Novikov kolejny agent jak Zverev, przegra mecz z gościem, który nigdy nie grał na trawie łamiąc się przy każdej możliwej okazji i marnując wszystkie bp.
W tenisie jest po prostu tak, że tenisista po jakimś czasie dochodzi do wniosku że bardziej opłaca mu się handlować meczami zamiast grać uczciwie, więcej kasy idzie zarobić. Takie sprawy z reguły wychodzą po dlugich latach, jak np w przypadku sprzed roku bodajże, Starace i Bracciali zostało im to udowodnione. Ale takich spraw było i będzie wiele wiele więcej

matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
W tenisie jest po prostu tak, że tenisista po jakimś czasie dochodzi do wniosku że bardziej opłaca mu się handlować meczami zamiast grać uczciwie, więcej kasy idzie zarobić. Takie sprawy z reguły wychodzą po dlugich latach, jak np w przypadku sprzed roku bodajże, Starace i Bracciali zostało im to udowodnione. Ale takich spraw było i będzie wiele wiele więcej
Wiadomo, to jest wpisane w ryzyko, po prostu irytuje trafianie na takie mecze :razz:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom