myślisz, że wygra 2 set? no kurs ciekawy 2.20Putintseva set. Rosjanka forma jest , niezly run ????
szykuje sie kolejne 2-0
no już mega wynik, 1/4.. też mówiłem, w 1 rundzie, że wygra z Kerber, trafiłem wtedy 4.33 kurs na 1 set i mecz ale nie spodziewałem się aż tak dobrej gry, w nast rundzie się jednak zatrzyma na Banciszky myślę?tak jak mówiłem, Bertens czarny koń i zajdzie tutaj daleko, zresztą już zaszła.
ciężko, jeśli będzie value na Kiki to w nią wjeżdżam, Berten najlepiej ze wszystkich zawodniczek porusza się na korcie., w nast rundzie się jednak zatrzyma na Banciszky myślę?
no ja myślę że kursy na Banciszky ok 1.4-1.5 i na Kiki 2.5-2.7 i będą to dobre kursyciężko, jeśli będzie value na Kiki to w nią wjeżdżam, Berten najlepiej ze wszystkich zawodniczek porusza się na korcie.
Ja w Anię Lewandowską :]PS. ja bym wolał wjechać w Szarapovą ???? czy Radwańska ????
pisaliśmy o tenisistkach, Ania to jest w ogóle cud natury, może TOP 3 najładniejszych Polek ???? a co do tenisistek jeszcze, to mega jest Genie Bouchard, śliczna.Ja w Anię Lewandowską :]
co to za zboczenie z tą Radwańską?no ja myślę że kursy na Banciszky ok 1.4-1.5 i na Kiki 2.5-2.7 i będą to dobre kursy
PS. ja bym wolał wjechać w Szarapovą ???? czy Radwańska ????
nie gadaj, że nie jest fajna choć Ula lepsza ????co to za zboczenie z tą Radwańską?
którejś z pary Krejcikova/Siniakova, ale ja ich nie rozpoznajeMoze ktos sprawdzic kogo kontuzja w meczu hlavackova hradecka?
Młodsze Czeszki brały medicalaMoze ktos sprawdzic kogo kontuzja w meczu hlavackova hradecka?
Krejcikova brałaktórejś z pary Krejcikova/Siniakova, ale ja ich nie rozpoznaje