no zależy w jakim buku? jak będzie krecz to może być w niektórych jeszcze i zwrot.Over 3.5 seta rozliczaja dopiero po meczu?
no własnie to mówiłem, Ty mówisz , jeszcze ktoś, a ktoś się kłoci że widział 4.0.. nie możliwe3.0 był maks, innego nie złapałem do grania.
No wygrywając mecze, raz tylko tracąc seta, to co miał odpaść? Berdych też gra kaszanę, 3 set wygra Ferrer.kara przyszla szybciej niz sie spodziewalem ????
i lecimy dalej
Berdych 3 set @1.9 marathonbet
Nie wiem jakim cudem David znalazl sie w 4 rundzie z taka gra ale trzeba z tego korzystac
Bet365. No ta ale wydaje mi się ze ostatnio dali zamykać przy 1-1 a tu Gulbis wisi jeszcze.no zależy w jakim buku? jak będzie krecz to może być w niektórych jeszcze i zwrot.
do końca meczu jeszcze daleko ????Miałem najlepszą passę w życiu aż do momentu w którym sensacyjnie Alisony przegrali finał ze stanu 14-11... I tak jak do tego przełomowego momentu wchodziło niemalże wszystko tak teraz... wszystko w piach ehh
Gulbis +4.5g będzie epicka wtopa :-(
edit. Szybko pisałem posta, akurat serwował przy 2*-4 w III secie. Post wysłany, patrzę: zero - czterdzieści
fajną propozycję dałeś korzystam!Gasquet wygrane gemy over 12,5 @1,9