>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
siekiera512 557

siekiera512

Użytkownik
kara przyszla szybciej niz sie spodziewalem ????

i lecimy dalej
Berdych 3 set @1.9 marathonbet

Nie wiem jakim cudem David znalazl sie w 4 rundzie z taka gra ale trzeba z tego korzystac

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
kara przyszla szybciej niz sie spodziewalem ????

i lecimy dalej
Berdych 3 set @1.9 marathonbet

Nie wiem jakim cudem David znalazl sie w 4 rundzie z taka gra ale trzeba z tego korzystac
No wygrywając mecze, raz tylko tracąc seta, to co miał odpaść? Berdych też gra kaszanę, 3 set wygra Ferrer.

D 0

dutra

Gość
no zależy w jakim buku? jak będzie krecz to może być w niektórych jeszcze i zwrot.
Bet365. No ta ale wydaje mi się ze ostatnio dali zamykać przy 1-1 a tu Gulbis wisi jeszcze.

strzala 377

strzala

Użytkownik
Miałem najlepszą passę w życiu aż do momentu w którym sensacyjnie Alisony przegrali finał ze stanu 14-11... I tak jak do tego przełomowego momentu wchodziło niemalże wszystko tak teraz... wszystko w piach ehh

Gulbis +4.5g będzie epicka wtopa :-(
edit. Szybko pisałem posta, akurat serwował przy 2*-4 w III secie. Post wysłany, patrzę: zero - czterdzieści

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Miałem najlepszą passę w życiu aż do momentu w którym sensacyjnie Alisony przegrali finał ze stanu 14-11... I tak jak do tego przełomowego momentu wchodziło niemalże wszystko tak teraz... wszystko w piach ehh

Gulbis +4.5g będzie epicka wtopa :-(

edit. Szybko pisałem posta, akurat serwował przy 2*-4 w III secie. Post wysłany, patrzę: zero - czterdzieści
do końca meczu jeszcze daleko ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom