>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [24]

Status
Zamknięty.
gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
Gabka odpuść sobie granie tej siatkówki :]
a Ty tenisa? komentuje Twoje typy nie udane?
głowny tym i najgrubszy wszedł Chiny +2.5 seta, a Ty mówiłeś wczoraj z 3 razy, że bardzo grubo można wchodzić w Goffina, że go wciągnie nosem, a narazie w pierwszym secie mamy 0:3, weź się zajmij sobą koleś, ja i tak byłem na plus ogólnie bo live gram za drobne bardzo.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
a Ty mówiłeś wczoraj z 3 razy, że bardzo grubo można wchodzić w Goffina, że go wciągnie nosem, a narazie w pierwszym secie mamy 0:3, weź się zajmij sobą koleś, ja i tak byłem na plus ogólnie bo live gram za drobne bardzo.
po pierwsze to nadal tak uważam, a to że jest 3;0 w pierwszym secie to nic nie znaczy, więc się nie kompromituj. Po drugie nie interesuje mnie to czy jesteś na plus tylko widzę jak ci wychodzi granie tej siatkówki. Po trzecie to możesz sobie ty odpuścić tenis, ale na pewno nie ja.

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
po pierwsze to nadal tak uważam, a to że jest 3;0 w pierwszym secie to nic nie znaczy, więc się nie kompromituj. Po drugie nie interesuje mnie to czy jesteś na plus tylko widzę jak ci wychodzi granie tej siatkówki. Po trzecie to możesz sobie ty odpuścić tenis, ale na pewno nie ja.
Ja gram co uważam , Ty grasz co uważasz, i nie zaśmiecajmy więcej i odczep się ode mnie a nie szukaj zwady na siłę. I właśnie tłumaczę Ci , że nie do końca widzisz bo to było grane za drobniaki, a typ głowny wszedł grubo dojechany więc koniec końców byłem na mocnym plusie ale wizualnie tego nie widzisz bo dwa zakłady live nie weszły, ale to już była zabawa, gdyby każdy co podaje tu live typy był na plus to by buki zbankrutowały, zajmij się sobą, pozdro.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
zajmij się sobą, pozdro.
hahah to tutaj ładnie pojechałeś. Pierwszy raz zwróciłem ci uwagę i od razu wyskakujesz a ty moje posty komentowałeś już wielokrotnie więc to może ty zajmij się nie tyle co sobą ale swoimi typami.

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Rugby, Australia

New South Wales - Queensland Maroons

powyżej 28,5 kurs 1,85 (typ najważniejszy)
powyżej 36,5 kurs 3,7
powyżej 40,5 kurs 6

podobają mi się te linie, potrafią ceglić (jak każdy), ale ich ostatnie dwa mecze to punkty na poziomie (58 pkt i 44 pkt)

warto coś tam postawić, linia najniższa 28,5 podstawa do spróbowania, ja gram te wszystkie 3 co podałem.

Stawki tak rozłożyłem, że jak wejdzie najniższa to plus 150 zł a jak wszystkie to 2000 zł

gabka92 2,6K

gabka92

Użytkownik
a co sądzicie o Matkowski z Brayanami? mają szansę? dużo będzie zależeć czy obronią od razu tego breik-pointa czy wtopią tego gema..

nole 6,1K

nole

Forum VIP
Gangwon - Daejeon

@ over 0,5 gola w 1 połowie 1,65 Stys ✅

Piekny kurs jak na te ekipy i 14 minute !

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom