a Ty tenisa? komentuje Twoje typy nie udane?Gabka odpuść sobie granie tej siatkówki :]
po pierwsze to nadal tak uważam, a to że jest 3;0 w pierwszym secie to nic nie znaczy, więc się nie kompromituj. Po drugie nie interesuje mnie to czy jesteś na plus tylko widzę jak ci wychodzi granie tej siatkówki. Po trzecie to możesz sobie ty odpuścić tenis, ale na pewno nie ja.a Ty mówiłeś wczoraj z 3 razy, że bardzo grubo można wchodzić w Goffina, że go wciągnie nosem, a narazie w pierwszym secie mamy 0:3, weź się zajmij sobą koleś, ja i tak byłem na plus ogólnie bo live gram za drobne bardzo.
Ja gram co uważam , Ty grasz co uważasz, i nie zaśmiecajmy więcej i odczep się ode mnie a nie szukaj zwady na siłę. I właśnie tłumaczę Ci , że nie do końca widzisz bo to było grane za drobniaki, a typ głowny wszedł grubo dojechany więc koniec końców byłem na mocnym plusie ale wizualnie tego nie widzisz bo dwa zakłady live nie weszły, ale to już była zabawa, gdyby każdy co podaje tu live typy był na plus to by buki zbankrutowały, zajmij się sobą, pozdro.po pierwsze to nadal tak uważam, a to że jest 3;0 w pierwszym secie to nic nie znaczy, więc się nie kompromituj. Po drugie nie interesuje mnie to czy jesteś na plus tylko widzę jak ci wychodzi granie tej siatkówki. Po trzecie to możesz sobie ty odpuścić tenis, ale na pewno nie ja.
hahah to tutaj ładnie pojechałeś. Pierwszy raz zwróciłem ci uwagę i od razu wyskakujesz a ty moje posty komentowałeś już wielokrotnie więc to może ty zajmij się nie tyle co sobą ale swoimi typami.zajmij się sobą, pozdro.
Gabka kto powinien zając się sobą? :grin:to ile w plecy łacznie? same minusy widze i jeszcze dokladasz jak przegrywaja troche bez sensu
Nie komentujmy bo chłopakowi żyłka pęknie. :]Gabka kto powinien zając się sobą? :grin:
Tobie już dawno pękła, musiałeś na to jeszcze domenowi odpisać , choć to nic nie wnosiło, ale niech będzie, może mi pęknie ????Nie komentujmy bo chłopakowi żyłka pęknie. :]
Nooo nie powiem ile twoich postów nic nie wnosiło.musiałeś na to jeszcze domenowi odpisać , choć to nic nie wnosiło
Księgujemy , łatwiutkoVenus - Bacsinszky
Bacsinszky 1 set przy 0-1 w gemach, 1.90@ Bert365
znowu przyjemnie2 set,
Kto pierwszy wygra dwa gemy? Bacsinszky 1.66 Bet365