Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Ravan - Khazar Ravan 1X @ 2,20 365
Dobry motyw w Azerbejdżanie, ostatnia kolejka i grają dwie drużyny walczące o utrzymanie bezpośrednio ze sobą. Wygrywają goście po bramce dosyć ciekawiej. 1 minuta meczu i bramkarz gospodarzy podaje do swojego obrońcy na tyle słąbo... że podanie przecina napastnik i ładuje na pustą.
Ravan mocno siadł od razu po przerwie, najpierw wypad bramkarza i prawie ładowali na pustą teraz setka i tylko poprzeczka. Fajny kurs jak na tyle czasu do końca.
USM Algert U21 v DRB Tadjenant U21 over 1.5 @1.66 Bet365 mój kumpel tu broni, mówił że wpuści lider gra z ostatnim miejscem różnica w tabeli jak i na boisku jest ogromna mnóstwo sytuacji gospodarzy dominacja totalna aż dziwie się że jest tu tylko 1:0
ja też, bo to w końcu powazny turniej bez odpuszczania. Ostatnio tenis niezła seria i mam nadzieje tam na podtrzymanie
Mysle, że Jonhson/Querrey spokojnie do gry za @1,61 Bet365. Rosol gra 3 seta i będzie wykończony.
widze ze bet365 wprowadził zmiany i podzielił mecze tenisa live na turnieje
chciało by sie powiedziec w końcu, bo czasem przy 5 różnch turniejach ciezko bylo dojsc co do czego
2 kwarta Fener @1.90 trzydrogowo
minus ...Dobra nic z tego dziś Idę pooglądać Trial rowerowy ???? jak ktoś jest z Krk to wbijać pod galerię bo puchar świata się dobywa ???? nara