>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Ravan - Khazar
Ravan 1X @ 2,20 365
Dobry motyw w Azerbejdżanie, ostatnia kolejka i grają dwie drużyny walczące o utrzymanie bezpośrednio ze sobą. Wygrywają goście po bramce dosyć ciekawiej. 1 minuta meczu i bramkarz gospodarzy podaje do swojego obrońcy na tyle słąbo... że podanie przecina napastnik i ładuje na pustą.
Ravan mocno siadł od razu po przerwie, najpierw wypad bramkarza i prawie ładowali na pustą teraz setka i tylko poprzeczka. Fajny kurs jak na tyle czasu do końca.
2-2 ✅✅
Nie było opcji, Ravan musiał się utrzymać, nie ważne jak. :grin:

Otrzymane punkty reputacji: +3
quintana 425

quintana

Użytkownik
Tak na marginesie przyszło Wam na bet365 o bonusie na French Open?:p
To żaden bonus na turniej, bo jest on od dawna na tenisa. Tylko napisali, że blababla będzie turniej obstawiajcie, oglądajcie i traćcie hajs ;p

verno 764,7K

verno

Znawca - Hokej
USM Algert U21 v DRB Tadjenant U21 over 1.5 @1.66 Bet365 mój kumpel tu broni, mówił że wpuści :cool: lider gra z ostatnim miejscem różnica w tabeli jak i na boisku jest ogromna mnóstwo sytuacji gospodarzy dominacja totalna aż dziwie się że jest tu tylko 1:0

quintana 425

quintana

Użytkownik
ja tam licze na spore zyski :]

ale pewnie wyjdzie z tego kupa
ja też, bo to w końcu powazny turniej bez odpuszczania. Ostatnio tenis niezła seria i mam nadzieje tam na podtrzymanie

Mysle, że Jonhson/Querrey spokojnie do gry za @1,61 Bet365. Rosol gra 3 seta i będzie wykończony.

quintana 425

quintana

Użytkownik
A to dzięki że mówisz :p Tenisa zacząlem stawiać niedawno więc nie wiedziałem ????
No polecam szczerze, często 10 meczyków z kursem łącznym 3 wchodziło i bonus piękny ????

Ale również to może prowadzić do zguby bo wiadomo jak te niskie kursy często w tenisie ;p

D 0

dutra

Gość
ja też, bo to w końcu powazny turniej bez odpuszczania. Ostatnio tenis niezła seria i mam nadzieje tam na podtrzymanie
Mysle, że Jonhson/Querrey spokojnie do gry za @1,61 Bet365. Rosol gra 3 seta i będzie wykończony.
Dopiero godzinka na zegarze :grin:

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
widze ze bet365 wprowadził zmiany i podzielił mecze tenisa live na turnieje
chciało by sie powiedziec w końcu, bo czasem przy 5 różnch turniejach ciezko bylo dojsc co do czego

realadi 241

realadi

Użytkownik
2 kwarta Fener @1.90 trzydrogowo
minus ...Dobra nic z tego dziś :p Idę pooglądać Trial rowerowy ???? jak ktoś jest z Krk to wbijać pod galerię bo puchar świata się dobywa ???? nara

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom