luk-asz
Użytkownik
Delikatniej over 0.5 HT Constantine - Hussein Dey - > 3.40
Delikatniej over 0.5 HT Constantine - Hussein Dey - > 3.40[/QUOTE
Nie potrzebny typ.
Delikatniej over 0.5 HT Constantine - Hussein Dey - > 3.40
Delikatniej over 0.5 HT Constantine - Hussein Dey - > 3.40[/QUOTE
Nie potrzebny typ.
novak set2 @ 2,5
moze Ci sie cos uda...ale tam bedzie TB15 gem Wawrinka do 15 @2.75
15 gem Wawrinka do 30 @4
:?14 gem Wawrinka @3.25
2-2Ravan - Khazar
Ravan 1X @ 2,20 365
Dobry motyw w Azerbejdżanie, ostatnia kolejka i grają dwie drużyny walczące o utrzymanie bezpośrednio ze sobą. Wygrywają goście po bramce dosyć ciekawiej. 1 minuta meczu i bramkarz gospodarzy podaje do swojego obrońcy na tyle słąbo... że podanie przecina napastnik i ładuje na pustą.
Ravan mocno siadł od razu po przerwie, najpierw wypad bramkarza i prawie ładowali na pustą teraz setka i tylko poprzeczka. Fajny kurs jak na tyle czasu do końca.
i :razz: Dobra trzeba coś wygrać ????15 gem Wawrinka do 15 @2.75
15 gem Wawrinka do 30 @4
przyszlo przyszlo, ale czytac mi sie tego nie chcialo :razz:Tak na marginesie przyszło Wam na bet365 o bonusie na French Open?
To żaden bonus na turniej, bo jest on od dawna na tenisa. Tylko napisali, że blababla będzie turniej obstawiajcie, oglądajcie i traćcie hajs ;pTak na marginesie przyszło Wam na bet365 o bonusie na French Open?
No polecam szczerze, często 10 meczyków z kursem łącznym 3 wchodziło i bonus piękny ????A to dzięki że mówisz Tenisa zacząlem stawiać niedawno więc nie wiedziałem ????
Dopiero godzinka na zegarze :grin:ja też, bo to w końcu powazny turniej bez odpuszczania. Ostatnio tenis niezła seria i mam nadzieje tam na podtrzymanie
Mysle, że Jonhson/Querrey spokojnie do gry za @1,61 Bet365. Rosol gra 3 seta i będzie wykończony.