D
0
dutra
Gość
O teraz skończyłAndreozzi wiin @2.23 ???? Ilhan już skończył meecz
O teraz skończyłAndreozzi wiin @2.23 ???? Ilhan już skończył meecz
3min doliczone gol w 94 zawsze spoko ????Albirex - Geylang
Albirex gol w drugiej połowie @ 2,10 365
Cisną cały mecz, z tego co wyczytałem były poprzeczki w pierwszej połowie, przed chwilą była szansa na czerwoną bramkarza gości. Ostatnie 5 minut 4-5 strzałów poszło, powinni wsadzić drugą i zamknąć mecz.
90+4 :grin:Albirex - Geylang
Albirex gol w drugiej połowie @ 2,10 365
Cisną cały mecz, z tego co wyczytałem były poprzeczki w pierwszej połowie, przed chwilą była szansa na czerwoną bramkarza gości. Ostatnie 5 minut 4-5 strzałów poszło, powinni wsadzić drugą i zamknąć mecz.
OLEEEEPoprzedni tym na minus.
Gandzasar II - Banants II over 0.5 HT 2.0 riv
1:1 a chciałem za drobne zagrać remis do przerwy po @10 ???? Pamiętajcie pierwsza myśl najlepsza ????Hradec U19 v Opava U19 over 1.5ht @1.72 Bet365
Ty na serio czy żarty?No ja się nie dziwie bo teraz to tenis na ESP jest od święta, więc chyba normalne że koleś nie ogarnia jakiś randomów ????
Na pewno takie zaklafy dostepne sa na unibecie i marathonbet.pozdrawiamNie bardzo wiem gdzie zadać to pytanie, a tutaj najwięcej osób się udziela Wie ktoś, czy jakiś bukmacher ma w swojej ofercie możliwość obstawienia transferów z piłki nożnej? Betsafe miał opcje obstawienia przyszłego klubu Ibry, ale chyba wycofali z oferty.
piękna analiza, piękne przekonanie do typu, jak się dowiesz czy się pomyliłeś to daj znać.USM Alger U21 v DRB Tadjenant U21 over 0.5ht @1.61 Bet365 moim zdaniem warto ale mogę się mylić
tutaj podajemy typy, nie chcesz to nie korzystaj, nie chcesz to nie zaglądaj...piękna analiza, piękne przekonanie do typu, jak się dowiesz czy się pomyliłeś to daj znać.
Pozdrawiam
toć jestem ukrytym moderatorem, muszę zaglądaćtutaj podajemy typy, nie chcesz to nie korzystaj, nie chcesz to nie zaglądaj...
toć jestem ukrytym moderatorem, muszę zaglądać
masz racje verno tak trzymaj!To są typy live i możesz grać lub nie jak chcesz analiz idź do działów z analizami/statystykami