Rostov jeszcze bez celnego strzału, frustracja narasta, wszystko już ładnie siadło, CSKA ogarnia więc leciutka kontra na Ural póki się jeszcze opłaca. (x/1 nadal w grze)
Prosta sprawa - Ajax liderem, 3 punkty przewagi właśnie nad Twente. W pierwszym meczu remis 1-1 więc jak Twente wygra jest liderem + ma o wiele lepszy bilans bramkowy. Dodatkowo ostatni mecz Twente gra z outsiderem ze Zwolle więc kobiety z Ajaxu muszą zdobyć punkt w tym meczu.
Ludziee, mam pytanie. Dałem w ręcznej na wygraną 2 drużyny, a było w meczu 24:24 i dopiero po dogrywce drużyna wygrała, więc to się liczy jako wygrany kupon, czy jednak przegrana?
Ludziee, mam pytanie. Dałem w ręcznej na wygraną 2 drużyny, a było w meczu 24:24 i dopiero po dogrywce drużyna wygrała, więc to się liczy jako wygrany kupon, czy jednak przegrana?
???? Pau-Orthez vs Strasbourg
Strasbourg @1.76 bet365 Myślę że można spróbować Strasbourg - skład a przede wszystkim gra lepsza tylko że mecz wyjazdowy. Oczywiście ze stawką bez szaleństw bo żabojady lubią robić różne dziwne rzeczy