>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
R 167

realny

Użytkownik
Rostov jeszcze bez celnego strzału, frustracja narasta, wszystko już ładnie siadło, CSKA ogarnia więc leciutka kontra na Ural póki się jeszcze opłaca. (x/1 nadal w grze)

Ural @2.20 Bet365

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Twente vs Ajax over 2.5 gola - 3.65

Prosta sprawa - Ajax liderem, 3 punkty przewagi właśnie nad Twente. W pierwszym meczu remis 1-1 więc jak Twente wygra jest liderem + ma o wiele lepszy bilans bramkowy. Dodatkowo ostatni mecz Twente gra z outsiderem ze Zwolle więc kobiety z Ajaxu muszą zdobyć punkt w tym meczu.

jacksparrrow 486

jacksparrrow

Użytkownik
Sloane Stephens wygra 18 gema 2.00
Vekić już zaczyna siadać, podwójny bład przy bp w poprzednim gemie, stephens imo lepsza wytrzymalosc

oli12300 553

oli12300

Użytkownik
Ludziee, mam pytanie. Dałem w ręcznej na wygraną 2 drużyny, a było w meczu 24:24 i dopiero po dogrywce drużyna wygrała, więc to się liczy jako wygrany kupon, czy jednak przegrana?

socham 52

socham

Użytkownik
Ludziee, mam pytanie. Dałem w ręcznej na wygraną 2 drużyny, a było w meczu 24:24 i dopiero po dogrywce drużyna wygrała, więc to się liczy jako wygrany kupon, czy jednak przegrana?
jak stawiając był do wyboru remis to przegrałeś

bet-stolar 904

bet-stolar

Użytkownik
???? Pau-Orthez vs Strasbourg
Strasbourg @1.76 bet365
Myślę że można spróbować Strasbourg - skład a przede wszystkim gra lepsza tylko że mecz wyjazdowy. Oczywiście ze stawką bez szaleństw bo żabojady lubią robić różne dziwne rzeczy

niznekamsk 481

niznekamsk

Użytkownik
Może być problem z overem 2.5 to daję tak ⛔

Twente vs Ajax over 1.5 gola - 2.50 ⛔
baby, ach te baby :;/: - prawie 10 minut doliczonych i nic :-|

Kobiecy Ajax również straci mistrzowski tytuł choć wiele kolejek prowadził.. ???? :razz: :grin:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom