>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
szakal1991 362

szakal1991

Użytkownik
sluchajcie mam prosbe. Jest opcja dolaczyc do naprawde grubego projektu i są ograniczone miejsca - maxymalnie 2 osoby na ten moment moga dolaczyc - potrzebuje na prawde przewchu*** ogarnietego goscia a najlepiej babeczke.

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Buki są głupie, chodź to mało powiedziane. Przykład to mecz który zaraz się rozpocznie i polecam granie bo łatwa kasa będzie.
Gulbis vs Berankis
2:0 |2,00| bet365
Czysty win ładować grubaśnie!!! ŁATWA KASKA !!!
BENG X2 ✅✅

Otrzymane punkty reputacji: +24
calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
jak tam wyglada gol na wyjezdzie ??liczy sie podwojnie czy starcza im wcisnac dwie ??
W Anglii, w PO, nie ma zasady, ze gol na wyjezdzie liczy sie podwojnie. Jesli w pierwszym meczu bylo 2:0 dla Shef. Wed. a dzisiaj bedzie 3:1 to powinna byc dogrywka bo bilans bylby 3:3. O ile dobrze pamietam ????

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
witam
warto w kierunku Brighton? wlaczylem stream na becie i widze staty porazajace w uderzeniach 6-1 i 7-0
ed. ale teraz seta shieffield....

quintana 425

quintana

Użytkownik
W Anglii, w PO, nie ma zasady, ze gol na wyjezdzie liczy sie podwojnie. Jesli w pierwszym meczu bylo 2:0 dla Shef. Wed. a dzisiaj bedzie 3:1 to powinna byc dogrywka bo bilans bylby 3:3. O ile dobrze pamietam ????
oooo, to w takim razie spróbuje lekko

Zakwalifikuje się Brighton @6 Bet365

To jest Anglia, a cisną cały czas.

Ogólnie mi ich szkoda, najwięksi przegrani sezonu

socham 52

socham

Użytkownik
witam

warto w kierunku Brighton? wlaczylem stream na becie i widze staty porazajace w uderzeniach 6-1 i 7-0

ed. ale teraz seta shieffield....

cisną ale się na kontry liczne nadziewają nie wiadomo jak będzie ale gole powinny się sypnąć

catalona 704

catalona

Użytkownik
witam
jeśli będzie tak w drugiej połowie to jest szansa, ale Sheff ma szybkie kontry, dlatego sam pograłem over rożnych

magik90 3K

magik90

Użytkownik
Oj fajny becik na jutro w Szwajcarii jest. Jutro coś na skrobię. Dodatniej nocki ;)

Otrzymane punkty reputacji: +5
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Brighton nie da rady

zagrałem Argentino Merlo - Dep Laferrere over 1,5

jest 1:0 i od zagrania nie uznano 2 bramek ???? ::-(

perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
Brighton już wyprute nawet 2 nie strzeli

ładnie narobili smaka po 1 połowie a w 2 już chyba sił nie mają