>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
M 1,5K

mstokopiczas

Użytkownik
Co ty Karpow czy z 2 czy z 4 toru przyjedzie za parą gorzowską, tory A i C są wyraźnie lepsze...
Można zagrać po biegu 14nastym (jeśli będzie korzystny dla Zielonki w co wątpie) Falubaz...
Ja widze 5-1 dla Gorzowa w 14nastym... Brak Doyla odczówalny

swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Co ty Karpow czy z 2 czy z 4 toru przyjedzie za parą gorzowską, tory A i C są wyraźnie lepsze...
Można zagrać po biegu 14nastym (jeśli będzie korzystny dla Zielonki w co wątpie) Falubaz...
Ja widze 5-1 dla Gorzowa w 14nastym... Brak Doyla odczówalny
44-46 Dla Gorzowa
Trochę szczęścia Stalowców, kontuzja Doyla, w 14 biegu Karpov bez paliwa ;D ale jak to się mówi szczęście sprzyja lepszym!

furman19 928

furman19

Użytkownik
Żużel -Stal Gorzów -4 handiap @ 2 całoroczny

W Zielonej jedzie tylko Dudek i Doyle , Protas widać, że bark daje znaki i wątpie aby dzisiaj pojechał dobre zawody nie zdziwie sie jak zostanie zmieniony. Karpov próbuje ale jednak to będzie za mało na Gorzowian .
44: 46 zabrakło niestety.⛔

Otrzymane punkty reputacji: +8
matilebron 1,1K

matilebron

Użytkownik
Monaco słyszałem, że pewniak, ale roger naznaczyl i niestety bet z góry skazany na porażkę :p

Otrzymane punkty reputacji: +1
perek99 26,9K

perek99

Użytkownik
co do ustawek to dziś warto obserwować ligę argentyńską o 21:15 i mecz : http://www.flashscore.pl/mecz/dloqpSI5/#h2h;overall

bardzo dużo łamaków w bezpośrednich pojedynkach i co najważniejsze, że tam gdzie San Martin jest gospodarzem a dziś właśnie grają u nich

nie mówię, że będzie, ale warto śledzić co pokaże 1 połowa
1:0 San Martin do przerwy , w żółtych kartkach 1:2 dla gości ;)

no to trzeba dać:

over 2,5 kurs 2,15
Godoy Cruz powyżej 0,5 gola kurs 1,57
Godoy Cruz powyżej 1,5 gola kurs 3,7

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom