>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [23]

Status
Zamknięty.
swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Po ilu biegach będzie jeszcze jakaś dłuższa przerwa? Nie znam się na żużlu - a muszę skoczyć do sklepu nie tracąc na wyścigach.
zazwyczaj po pełnych seriach startów czyli po 4, po 7, po 10 i przed nominowanymi czyli po 13
Kiedyś było tak że po 10 biegu przerwa 10 minutowa ale nie wiem czy ten przepis jeszcze widnieje. Teraz sędziowie sami zarządzają przerwy ze względu na stan danego toru ( czy trzeba wyrównać/polać itp itd )

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
zazwyczaj po pełnych seriach startów czyli po 4, po 7, po 10 i przed nominowanymi czyli po 13
Kiedyś było tak że po 10 biegu przerwa 10 minutowa ale nie wiem czy ten przepis jeszcze widnieje. Teraz sędziowie sami zarządzają przerwy ze względu na stan danego toru ( czy trzeba wyrównać/polać itp itd )
Rozumiem. No to nic - polecę na przypał do sklepu. Najwyżej stracę jeden bieg...

catalona 704

catalona

Użytkownik
San Jose - Nacional Potosi; Boliwia godz. 22:00
Na wstępie informuję, że to nie jest żadne info z zagranicznych forów a moja pobieżna analiza spotkania.
W ciągu trzech ostatnich sezonów drużyny te trzykrotnie się łamały
http://www.flashscore.pl/mecz/fsERFthp/#szczegoly-meczu
http://www.flashscore.pl/mecz/jF66OYU8/#szczegoly-meczu
http://www.flashscore.pl/mecz/rkLl0Hp0/#szczegoly-meczu
Potosi to wgl ciekawa drużyna, z tego co mam zapisane dwukrotnie łapałem ich na łamaniu. Raz mam zapisane &quot;wstydu nie mają&quot; ????
Pograłem lekko przedmeczowo 1/2 i 2/1 ale czekam szczególnie na live.
1/2 @ 29
2/1 @ 19

PS nie napinajcie się jedynie, to moje wolne spostrzeżenia i sugestia.
Deportivo Laferrere - Lujan o0.5 HT @ 2.1 Bet365
✅

meken 76

meken

Użytkownik
Panowie, potrzebuję bardzo szybko odpowiedzi, jaka jest różnica między tymi zakładami?
Handi Barca 2 po kursie 1,9
Azjan handi Barca 1,5 po kursie 1,95

bartolini1 970

bartolini1

Użytkownik
Żużel -Stal Gorzów -4 handiap @ 2 całoroczny

W Zielonej jedzie tylko Dudek i Doyle , Protas widać, że bark daje znaki i wątpie aby dzisiaj pojechał dobre zawody nie zdziwie sie jak zostanie zmieniony. Karpov próbuje ale jednak to będzie za mało na Gorzowian .
Weszło czy lipa?

swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Co oznacza ten &quot;bonus&quot; w żużlu? Oznaczony w tabelkach z punktami gwiazdką?
Bonus przyznaje się w momencie gdy zawodnik danej drużyny przyjedzie za plecami zawodnika również ze swojej drużyny , ale przed jakimś rywalem!
czyli:
drużyny X i Y
Bieg X1 -3 , X2- 2 ( tutaj jest bonus * ) , Y1-1 , Y2-0 ( ten zawodnik oczywiście nie ma bonusa bo 0 :+)
Bieg natomiast jeżeli jest taka sytuacja że
Y1- 3 , X1 - 2 , X2 -1 , Y2 nie startował, miał defekt lub W
to wtedy X2 nie dostaje bonusa bo nie przyjechał przed żadnym z rywali
Bonusy nie liczą się do ogólnej punktacji, tylko do rozliczeń finansowych w głównej mierze :+)

Otrzymane punkty reputacji: +14
swietlik 148

swietlik

Użytkownik
Dzięki za solidne wytłumaczenie. 1.92 na Gorzów - chyba dobry kurs jak takie straty ZG?
to są derby dlatego wstrzymuję się od typowania , może być różnie , to nie jest zwykły mecz, to są całkowite inne kategorie myślenia
Szczerze ? To bardziej kierowałbym się ku Falubazowi , w 14 jeżeli Karpov chociaż 2 pkt przywiezie to w 15 Dudek z Protasiewiczem są wstanie przywieź 5-1 i wtedy będzie 46-44
Jak dla mnie no bet

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom