i szesc meczow na darmo kupili uwazasz?Teraz to mam nadzieję, że Tychy nie awansują ????
A jak ta ustawka z Valerengą co miała nie przegrać? Tak wiem ustawili to jednak w drugą stronę????i szesc meczow na darmo kupili uwazasz?
no przeciez byla 2/1A jak ta ustawka z Valerengą co miała nie przegrać? Tak wiem ustawili to jednak w drugą stronę????
Wróżbita Maciej?ech ten brudny sport
teraz w lustro nie moge patrzec
podajcie jakas sensowna linie overa jaki zagrac Sevilla-Barcelona (OVER 2,5 to bankier ale moze wiecej strzela) to przeczytam i puszcze a jutro na nogach od 4:30 rano do 23 trzymajcie kciuki i sie
milego wieczora i nie przejmujcie sie wszystkim na powaznie
skończ już się gościu ośmieszaćSpokojna glowa Rosenborg juz w tylek a i Valerenga nie przegra
Po ilu biegach będzie jeszcze jakaś dłuższa przerwa? Nie znam się na żużlu - a muszę skoczyć do sklepu nie tracąc na wyścigach.Żużel -Stal Gorzów -4 handiap @ 2 całoroczny
W Zielonej jedzie tylko Dudek i Doyle , Protas widać, że bark daje znaki i wątpie aby dzisiaj pojechał dobre zawody nie zdziwie sie jak zostanie zmieniony. Karpov próbuje ale jednak to będzie za mało na Gorzowian .
Wiesz co nie ma na to zelaznej reguly, zazwyczaj jest po 4, 8 ale teraz widze sędzia wczesinej zdecydowal bo tor niebezpieczny takze to od sedziego zalezy.Po ilu biegach będzie jeszcze jakaś dłuższa przerwa? Nie znam się na żużlu - a muszę skoczyć do sklepu nie tracąc na wyścigach.
CANAL+ Sport HDczemu nie pokazują Barca-Sevilla w TVP? mieli pokazywac chyba.. gdzie będzie na c+?