adam92
Użytkownik
tutaj pisali ci co stawiali ze zwyciezyła ale na 100% ci nie powiem ...Panowie, ktos potwierdzi info, czy Kowalkiewicz wygrała swoją walkę?
(sory za offtop, ale piszę z telefonu).
tutaj pisali ci co stawiali ze zwyciezyła ale na 100% ci nie powiem ...Panowie, ktos potwierdzi info, czy Kowalkiewicz wygrała swoją walkę?
(sory za offtop, ale piszę z telefonu).
Chyba mecz pomyliłeś ????miałem pisać. Goscie w dziesięciu.
Wygrała na 100% (odpaliłem aż lapka dla niej ???? )tutaj pisali ci co stawiali ze zwyciezyła ale na 100% ci nie powiem ...
chyba nie...Chyba mecz pomyliłeś
nie pomyliłem. Zawodnik kontuzjowany, nie ma go jak zmienić bo zmiany wykorzystane. W dziesięciu cisną GalaxyChyba mecz pomyliłeś ????
Oj przepraszam mój błąd ???? nie pomyślałem o tym a czerwonej nie widziałem (skacze po meczach ) ????nie pomyliłem. Zawodnik kontuzjowany, nie ma go jak zmienić bo zmiany wykorzystane. W dziesięciu cisną Galaxy
wywal windowsa i zainstaluj linuxa ????Wybaczcie za offtopic pany. Są tu jacyś spece od komputerów? Mianowicie Bluetooth mi nie wykrywa,w laptopie a jeszcze parę dni temu spokojnie hulało. Wie co ktoś? co może być przyczyną?
szybciutkoGalaxy w tym spotkaniu powyzej 9 cornera @1,72 bet365
Nie będzie promocji, bo zadecydują pojedyncze akcji w crunch time.Ojejku, co za kurs na Spursów ???? Jak Cavs wygrało pierwszy mecz na wyjeździe to na drugi kursy spadły, a z Ostrygami na odwrót. To jest typowe 50/50 z lekką przewagą Spurs. Jeżeli Cavs wygrają to zagram lekko gości -6,5 za @3,5 bo to może być promocja
La Galaxy o3.5 @ 2 Bet365
Miodzio ???? ale 2:0 się nie spodziewałem ????Bolivar v Ciclor over 1.5 @3.25 Bet365 1:0 a gospodarze w 9 lekko można zagrać
Ciekawe co dzisiaj w Boliwii się wydarzy. Ostatnie dwa mecze w H2H Bolivar - Ciclon do prawdy interesujące.
Zwłaszcza ten http://www.flashscore.pl/mecz/ABkge9Bg/#szczegoly-meczu
Żal nie nie spróbować. X2 Ciclon @ 8,50 365