>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [22]

Status
Zamknięty.
Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Benfica to jedyne co tu musi to nie przegrać w owej sytuacji. Przy równej liczbe pkt&#39;ów i tak Benfica bierze mistrza.
MÓJ BŁĄD. Benfica jednak musi.
Sporting 0-1 Benfica
Benfica 0-3 Sporting

vidal 33,2K

vidal

Mistrz Typer Mundial
Benfica to jedyne co tu musi to nie przegrać w owej sytuacji. Przy równej liczbe pkt&#39;ów i tak Benfica bierze mistrza.
właśnie, że nie.
Sporting wygrał 3-0 na wyjeździe i przegrał u siebie 0-1 z Benfą.
Lepszy bilans bezpośrednich spotkań. golami wygrywają.
Rules for classification: 1) Points; 2) Head-to-head points; 3) Head-to-head goal difference

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Santos - Audax
over 1,5 FT @ 1,825 365
Tak tu na pewno nie zostanie. Rewanż, Audax jedna bramka i wyrównuje wynik z pierwszego meczu. Wóz albo przewóz. Jak Audax nie da rady to Santos zabije.

szef-elity 21,1K

szef-elity

Użytkownik
można under 50,5 na 3q w Hawks, w 1q było 51 ponieważ dużo rzucono na początku kwarty, teraz Cavs postawili dobrą obronę i dlatego odrobili prawie całość z 13 oczek do Atlanty, sami sporo trójek rzucili a na takiej skuteczności nie będą grali cały mecz.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Co się stało w Maritimo bo skakałem po meczach a widzę karetkę?
Zderzyli się głowami i zawodnik gospodarzy stracił przytomność i miał drgawki. Ale juz chyba wszystko okej z nim na szczęście

verno 755,8K

verno

Znawca - Hokej
Zderzyli się głowami i zawodnik gospodarzy stracił przytomność i miał drgawki. Ale juz chyba wszystko okej z nim na szczęście
To dobrze że tylko tyle bo dziś znowu czytałem że ktoś w Kolumbi padł na zawał :/

didier_drogba 7,4K

didier_drogba

Użytkownik
nikt z moderatorow nie zrobi stronki z 19 tygodniem w challengerach w tenisie???
mam typy, analizy i nie mam gdzie umiescic...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom