daavid5
Użytkownik
Benfica musi ???? Tak jak Ajax i Atletico ????Benfica czerwona, jakieś pomysły na mecz ???? ?
Benfica musi ???? Tak jak Ajax i Atletico ????Benfica czerwona, jakieś pomysły na mecz ???? ?
Mimo czerwonej ciągle prowadzą mecz...Benfica czerwona, jakieś pomysły na mecz ???? ?
No widzę właśnie że w sumie nic się nie zmieniło a kurs już 2:20Mimo czerwonej ciągle prowadzą mecz...
Benfica to jedyne co tu musi to nie przegrać w owej sytuacji. Przy równej liczbe pkt'ów i tak Benfica bierze mistrza.Benfica musi ???? Tak jak Ajax i Atletico ????
a główną walkę bierzesz?widzialem pare sekund i po walce
a co stawiasz tam ?a główną walkę bierzesz?
nic ????a co stawiasz tam ?
jest i pierwszy a było tyle okazji, że spokojnie zwrot powinien byćskoro wszystko wchodzi to jeszcze Maritimo - Benfica over 1 ht @2.0 bet365
polecam
To mnie właśnie trochę blokuje bo mogą grać dalej agresywnie albo w szatni trener powie żeby lekko atakowali i utrzymali remis aby nie ryzykować myślę że pierwsze 10min drugiej połowy rozjaśni sprawę, wydaje mi się że warto poczekać i zobaczyć jak Benfica wyjdzie i jak będą grali, jeśli odrazu ruszą do ataku to można wchodzić lecz jeśli będzie spokojnie to raczej nie ruszałbym ????Benfica to jedyne co tu musi to nie przegrać w owej sytuacji. Przy równej liczbe pkt'ów i tak Benfica bierze mistrza.