quintana
Użytkownik
Zobaczmy jak Cavs, zamknąłem część wygranej, ale jak nie wejdzie reszta to już dzisiaj nic nie ruszam ????Nie będzie promocji, bo zadecydują pojedyncze akcji w crunch time.
Zobaczmy jak Cavs, zamknąłem część wygranej, ale jak nie wejdzie reszta to już dzisiaj nic nie ruszam ????Nie będzie promocji, bo zadecydują pojedyncze akcji w crunch time.
W Latino bramki w 9 to nic szczególnego ????Bolivar 2 :v
Można w 9? Można ????
Over 1.5 siedzi ????
True. Ale myślałem, że goście ukąszą.W Latino bramki w 9 to nic szczególnego ????
Ciekawe jakby sie sprawdził haha, pewnie nieźle. Wyskok ma, siłe też.LB gra w siatkowke ???? ?
tylko w siatkówce jak chcesz dobrze grać to musisz myśleć i to przy każdej piłce, masz milion kombinacji w atakuCiekawe jakby sie sprawdził haha, pewnie nieźle. Wyskok ma, siłe też.
Ladnie go Millsap zeszmacił, mało brakowało, a by czysto było ????
????tylko w siatkówce jak chcesz dobrze grać to musisz myśleć i to przy każdej piłce, masz milion kombinacji w ataku
nie wiem czy myślenie jest dobrym atutem afro...
podajesz wyjątkowego gracza, tak samo jest w innych sportach: Djoko, mesjasz, itp. w każdej dyscyplinie są 2-3 maszyny nie do zatrzymania????
Pokazuje to przykład Leona, który samym atletyzmem niszczy 95% siatkarskiego światka.
tak i dlatego zenit kazan ktory ma 3 kosmitów na skrzydłach i zerowcow na srodku wygrywa enty raz lige miszczuf ???? ????podajesz wyjątkowego gracza, tak samo jest w innych sportach: Djoko, mesjasz, itp. w każdej dyscyplinie są 2-3 maszyny nie do zatrzymania
tak naprawdę wszyscy w siatkówce myślą kto zayebie większego gwoździa ten jest lepszym siatkarzem. bzdura! z każdej piłki prawie idzie skończyć akcje i to nie używając siły, nabijąjąc blok, szybkość wyskoku w bloku rywala, obserwując pole rywala, ustawienie
wiadomo że warunki fizyczne robią swoje ale przede wszystkim głowa i nic więcej
Po 5 trafiieniach pod rząd coś musiało się skopać, dobrze że mała stawka ????O'Higgins v Deportes over 0.5ht @1.80 Bet365