Tragedia, nic nie grają.Jak Newcastle ? Mieli jakieś okazje ?
Koncze z tym chlamem ...18-15..20-18 dalej kuwa malo malpiszonom... 3 z rzedu zwalone zagrywki bledy w klarownych dytuacjach a szkoda gadac ????Semmler z kolezanka do gry 2 set 1.9 bet365 live mlodsza szwaj nie utrzyma takiego poziomu
Hihi, ladna patole dziewczyny zagraly hihiKoncze z tym chlamem ...18-15..20-18 dalej kuwa malo malpiszonom... 3 z rzedu zwalone zagrywki bledy w klarownych dytuacjach a szkoda gadac ????
Walcz dalej :razz:Koncze z tym chlamem ...18-15..20-18 dalej kuwa malo malpiszonom... 3 z rzedu zwalone zagrywki bledy w klarownych dytuacjach a szkoda gadac ????
Kazali poczekać 5/7Frem - HIK
Frem strzeli gola @1.5
bet365
Co masz na myśli możesz to rozwinąć?nie mogę patrzeć jak płaczecie bo gracie jakieś wynalazki a wystarczy się rozglądnąć i podnieść pieniądze które zwyczajnie leżą na ziemi.
tzn? co chcesz konkretnie wiedzieć ?
To co podkresliłemnie mogę patrzeć jak płaczecie bo gracie jakieś wynalazki a wystarczy się rozglądnąć i podnieść pieniądze które zwyczajnie leżą na ziemi.
Schalke coś nie potrafi się wbić..Kazali poczekać 5/7
Schalke - Augsburg
Schalke @2.25
bet365
bo buki są głupie i taka jest prawda, kursy na niektóre spotkania wystawiają jacyś stażyści którzy nie mają zielonego pojęcia o danym spotkaniu. Np. wczoraj Murray 2:0 - pewniak Dziś Murray - pewniak Nishi z ryśkiem - pewniak i wiele wiele innychTo co podkresliłem