>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
adam92 266

adam92

Użytkownik
bo buki są głupie i taka jest prawda, kursy na niektóre spotkania wystawiają jacyś stażyści którzy nie mają zielonego pojęcia o danym spotkaniu. Np. wczoraj Murray 2:0 - pewniak Dziś Murray - pewniak Nishi z ryśkiem - pewniak i wiele wiele innych

Wyżej napisałem post czy chcecie zarobić, czyli dostać pieniążki za darmo a więc kto pograł to je dostanie ????
postawilem zobaczymy czy wejdzie stepanek slabo serwuje

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
St Raphael mega niespodzianka dla mnie będzie ! a idą pewnie po zwycięstwo!
17-12 ! juz tego nie oddadza, run 7-1 robi swoje!

tmlmrf 193

tmlmrf

Użytkownik
Orientuje się ktoś jak to jest z finałem siatkarskim w siatkę u panów? Sete - Paris Volley grają na tej samej hali co Paryżanie na codzień mecze rozgrywają czy nie? Bo wiadomo mi tylko, że mecz odbywa się w Paryżu.

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Stomil Olsztyn - GKS Katowice
Over 1.5
1.7 w bet365

19. minuta, moim zdaniem coś tutaj wpadnie, a over 1.5 to dwie skuteczne akcje ;) biorę po takim kursie
e: Wtopa totalna :/ dobrze, że pograne za grosze, a Gladbach za nieco więcej

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Monchengladbach - Leverkusen
1 DNB
2.20 w Bet365

Pre na czystą jedynkę 1.75. Borussia jeszcze nie weszła w mecz, ale myślę, że to tylko kwestia czasu aż się obudzą i zaczną zagrażać bramce przyjezdnych
✅ No i pięknie, dodatkowo przy 1:1 w drugiej połowie za nieco więcej dodałem ov 2.5 gola ;)

T 22,7K

tadzin

Użytkownik
St Raphael mega niespodzianka dla mnie będzie ! a idą pewnie po zwycięstwo!
17-12 ! juz tego nie oddadza, run 7-1 robi swoje!
holy shit dude, ill never underestimate the true power of the black cat i srsly promiss
keep looking forward for ur next posts so i can play something oppositte to you and win, even when it seems like a lost !

quintana 425

quintana

Użytkownik
Hahahha i jak panowie, dużo się nabrało na te promocje - West Ham + Newcastle? ???? DD

Otrzymane punkty reputacji: +3
cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
holy shit dude, ill never underestimate the true power of the black cat i srsly promiss

keep looking forward for ur next posts so i can play something oppositte to you and win, even when it seems like a lost !
Zawsze potrafiłes spowodować by na mojej twarzy zagościł uśmiech :cool:

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom