>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [21]

Status
Zamknięty.
mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
To sochi to masakra jakas co sie wejdzie gdzies grubiej to utopia jak leci... wszystko grane za 1k i wiecej lezy doslownie. Swietne wloszki ohy i ahy a tu beznadziejne hoszpanki odrabiaja i robia runy 3-4 pkt jak chca
Nikt nie mówił, że Hiszpanki beznadziejne a Włoszki świetne? Przecież pisałem, ze Hiszpanki dochodzą do formy, a Włoszki nic specjalnego, solidnie grały.

Zreszta jak masz niepełnosprawą Viki co potrafi dobrze przyjąc co piąta zagrywkę to jak masz wygrać?

T 22,6K

tadzin

Użytkownik
Da się jakoś ugadać z betem, żeby zablokowali mi możliwość obstawiania plażówki? :cool:
tak.
jak wyzerujesz stan konta to mozliwosc stawiania zakladow zostanei zablokowana.

6-10 20-15. easy ta siatka

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Da się jakoś ugadać z betem, żeby zablokowali mi możliwość obstawiania plażówki? :cool:
Zaraz dostaniesz kilka pytań na które odpowiesz dobrze a oni i tak ci udowodnią że jesteś uzależniony i zablokują konto :cool::cool:

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Stomil Olsztyn - GKS Katowice
Over 1.5
1.7 w bet365

19. minuta, moim zdaniem coś tutaj wpadnie, a over 1.5 to dwie skuteczne akcje ;) biorę po takim kursie

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Stomil - GKS
over 0,5 HT @ 2,00
Żwawy początek, GKS od początku narzucił swój styl. Przed chwilą wpadła bramka, ale minimalny spalony Goncerza. Sporo strzałów jak na pierwszy kwadrans.

yannick_djalo 23,7K

yannick_djalo

Użytkownik
Monchengladbach - Leverkusen
1 DNB
2.20 w Bet365

Pre na czystą jedynkę 1.75. Borussia jeszcze nie weszła w mecz, ale myślę, że to tylko kwestia czasu aż się obudzą i zaczną zagrażać bramce przyjezdnych

perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
RPA, 1 liga sporitngbet

Free State Stars - Platinum Stars

Platinum Stars powyżej 0,5 gola kurs 2,1
Platinum Stars powyżej 1,5 gola kurs 6

✅⛔

Grac45 57,3K

Grac45

Forum VIP
Stomil - GKS
over 0,5 HT @ 2,00
Żwawy początek, GKS od początku narzucił swój styl. Przed chwilą wpadła bramka, ale minimalny spalony Goncerza. Sporo strzałów jak na pierwszy kwadrans.
⛔⛔⛔ Strzałów dość, skuteczność nie ta.

cz. 1,5K

cz.

Użytkownik
St Raphael pięknie ! 1 set na przewagi, w 2 to samo ! miały 24-22 i zrobiło się po 24 ale ogarneły. Szykuje się dużaaa niespodzianka!
St Raphael 3 set 2,5 !bet365

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom