I czym tutaj się kierujesz? Mecz jeszcze się nie zaczął więc nawet nie ma jeszcze jak spojrzeć co kto dzisiaj prezentuje. Bielsko 4 porażki, załamanie nerwowe od czasu gdy Ruch wziął górną ósemkę. 7 absencji w składzie w tym główne pozycje kapitana i rozgrywacjącego. Czyli Sokołowski, Chmiel. Kontuzje mięśniowe Mójty i Szczepaniaka.Podbeskidzie B-B - Korona Kielce @2,40 Bet365
Ajj szkoda gadać, powinni wygrać 2-0, prawie w każdym gemie mieli break pointy, rywale bardzo przeciętni, za mało łatwych punktów po serwisie zdobywali, niestety to jest ich duży minus.Arends/Weissborn @1,75 Bet365
Próbuję jeszcze raz na nich, ładnie odwrócili losy spotkania w półfinale. Rywale niezbyt mocni w tym meczu, ot takie przeciętne żółtki.
Nice try :spokodfhgfh: przy 9;9 kaszanaAjj szkoda gadać, powinni wygrać 2-0, prawie w każdym gemie mieli break pointy, rywale bardzo przeciętni, za mało łatwych punktów po serwisie zdobywali, niestety to jest ich duży minus.
Veracruz U20 3. gol @ 1.95 Bet365
Patrząc przez 35 minut na spotkanie, to PBB ma szczęście, że nie gra dzisiaj Cabrera, już powinni przegrywać.I czym tutaj się kierujesz? Mecz jeszcze się nie zaczął więc nawet nie ma jeszcze jak spojrzeć co kto dzisiaj prezentuje. Bielsko 4 porażki, załamanie nerwowe od czasu gdy Ruch wziął górną ósemkę. 7 absencji w składzie w tym główne pozycje kapitana i rozgrywacjącego. Czyli Sokołowski, Chmiel. Kontuzje mięśniowe Mójty i Szczepaniaka.
Jak dla mnie patrząc pre, przed meczem nie wychodzi nic innego jak Korona nawet z brakiem Cabrery.
Korona +0,25 @ 1,850
365
36' Sonderyjskie na 1-0.Sonderyjskie - Esbierg
over 0,5 HT @ 2,00
365
Zajebiste staty mają jeśli chodzi o overy. Gospodarze u siebie 11/1 overów. Mecz na razie zaczęli na luźnych obrotach, ale może jeszcze zaskoczą na końcówkę połowy.
FC Odra Petrkovice 4. gol @ 2.5 Bet365
USM Bel Abbes pierwszy 7. RR @ 1.95
Wyobraź sobie moje zdziwinie, kiedy właśnie poszedłem po 7-4, wracam a tu 7-9 ????A mowilem sobie nie tkne dzialowych betow....pedlowy 7-4...7-9 ^^ finezja w ataku i wieksze mozliwosci egh po frytkach
Steaua Bukareszt v Targu Mures @ Poniżej 145,5 pkt - 1,83 Bet365
Nie zapowiada się by robili więcej aniżeli 35 pkt na kwartę, co w końcowym wyniku powinno mniej niż 140pkt