szybko ????Kairat Almaty v Zhetysu over 0.5ht 1.80 Bet365
zagrałem za maksa czułem że to lokataKairat Almaty v Zhetysu over 0.5ht 1.80 Bet365
ale mecz i tak naKairat Almaty v Zhetysu over 1.5ht 2.37 Bet365 ale juz lzej
Myślałem, że się już do tego przyzwyczaiłeś, oni serio dopiero grają w dalszych fazach.Carambule sie utopia z 17-11 ? ^^ co wlosi graja to tylko oni wiedza zalosnie sie na to patrzy 17-11...19-20 buhaha
???? to bylo slabe, chyba wracam na lod ;sFC Kontu v ESPA over 0.5 ht @ 1.72 Bet365
To sa zerowce dla mnie. Odpuszczaja w kazdym meczu ten 2 set dawno nie wygrali 2-0 i przedtem ze strasenami sie to zemscilo bo w tb musieli gonic. Ale tak czy owak mega pajace z nich. Mimo sympatii ..Myślałem, że się już do tego przyzwyczaiłeś, oni serio dopiero grają w dalszych fazach.
No to już norma Adrian wariat dobry, ale czasami przesadza. Ja już się ich oduczyłem dawno grać.To sa zerowce dla mnie. Odpuszczaja w kazdym meczu ten 2 set dawno nie wygrali 2-0 i przedtem ze strasenami sie to zemscilo bo w tb musieli gonic. Ale tak czy owak mega pajace z nich. Mimo sympatii ..
Lubie ten mecz 2x 10/10 na nim siadlo $$Kairat Almaty v Zhetysu over 1.5ft @1.72 Bet365 ostatnia szansa ????