wisnia_1988
Użytkownik
Szwajcarzy szybki zjazd do bazy będzie, można grać 2 set na Łotyszy 1.61 plażowa bet365
Ajjj. Bylo bliskoCuevas 7-6 @4,50 365
przy *3-3
Fijałek z Prudlem 1 set do 12, potem dwa kolejne w dupkę. TB zaczynają od 0:6.
Kantor z Łosiakiem 1 do 14, drugi zaczynają od 5:1, potem 11:10 11:15. TB zaczynają od 0:4.
Polska plaża przyjechała z wielka formą ????
Ja jeszcze próbuję Semenov/Krasalnikov lekko @ 2.00 bet365
Ruskie u siebie zawsze mocni, tutaj wyglądają świetnie. Włosi w grupie nigdy się nie spinają o 1 miejsce.
wszystko ok nasi hukowo graja ale niemcy nie graja o nic i nie walcza juz to widac nie chodza do pilek ....wysoki ten kurs na Erdman/Matysik 2.0 już
:siata:
Alba Blaj W - Targoviste W
Targoviste W @3.40
bet365 10j
Szczerze jest ryzyko jest zabawa..walka o mistrzostwo Rumunii..Będą walczyć obie ekipy do upadłego..Mozna lekkim groszem zagrać przyjezdne.
:siata:
Presov - VK EKONOM NITRA
VK EKONOM NITRA @2.10
bet365 10j
przeciez w koncowce wyraznie przyjecia specjalnie byly jakie byly a zagrywka w aut na koniec z dupy..Ja spróbowałem po 3.75, ale tutaj dalej Niemcy muszą pomagać. W sumie im to już dawno wisi.
od dawna już w Rzymie nie pada ale ja tam nie widzę chętnych żeby doprowadzić korty do stanu używalnościMa ktoś info kiedy wznowią mecze w Rzymie ? Challenger... Tenis...
Oglądasz to ? toż to jawne oddawanie meczu ???? ???? ???? ????Erdmann zaczął przyjmować jak kaleka ???? jest szansa.