Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
daly dupy daly... mialy mecz pod kontrola ale i wiatr przeszkadzal cholernie w tb swoje szanse zmarnowaly i 2-1 wielka szkoda. tak czy siak kazda sensowna para w next rund eliminuje ten szrot z brazylii
tb 7-7...9-15
ogolnie radze uwazac na brazylie bo jakas burza sie szykuje pizdzi jak w kieleckim a jak wiadomo w deszcz mozna grac. o ile piorunow nie bedzie
Ja oglądałem z Ricardo i grali świetnie. 90% swojej akcji + zabili blokiem Alissona.
Guto/Sajmon grają beznadziejnie tutaj patced, choć jestem ich fanem. To z Grimlatami była tragedia, ze Szwajcarami była tragedia. Może się zepną, ale to co widziałem to dramat był.
Typu nie neguje możliwe ze wejdzie aczkolwiek nie jestem zwolennikiem grania na druzyne "bo musi wygrac" Kante pomagal sobie reka wyszedł sam na sam i nie strzelil, niewiem jakiej jeszcze okazji potrzebuje. Tak jak pisales w teorii jest naprawdę dobrym napastnikiem ale niemoze się wstrzelić dla mnie Gornik jest wielka zagadka ????
Eh niestety
Co on robi na tym miejscu rankingu skoro przegrywa z takimi graczami, nie ujmując młodemu Niemcowi, ale jednak pozycja do czegoś zobowiązuje ...
co do grekow juz wczoraj meczarnie z argentynczykami typ z dupy a roger jak zwykle dwoch zdan nie potrafi odpisac zadajac mu pytanie o tym. Numerem jeden na forum od plazy jest Mateo