>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Warto juliany łapać po takim kursie? Plazowkowicze co myślicie
nie, gnoj w przyjeciu i ogolny chaos. jak dla mnie jankeski biora ten mecz i sam mam zagrane po 5,0 pre

e:

Summer/Lane 1,83 bet365 live ✅ izi i love this game :cool:

brazolki kalectwo na przyjeciu, zreszta one meczyly sie juz w poprzednim meczu z totalnymi ogorami.

Otrzymane punkty reputacji: +1
P 1,8K

patced

Użytkownik
Obie pary siebie warte ;) Juliana dla dobra wszystkich powinna zakończyć karierę.
wszystko fajnie ale z takim przyjeciem to kanarki nie nagraja. znowu to samo co miesiac temu atakowanie z pilek sytuacyjnych tak sie dlugo nie da grac. a jankeski to nie debilki jakies. zreszta typ podalem duzo wczesniej a i pre gralem ????

Otrzymane punkty reputacji: +2
F 129

fascio

Użytkownik
Zverev nie wygląda dziś na gościa który chce ten mecz oddać więc teorie o tym, że dziś oddaje bo gra Madryt jednak się nie sprawdzą jeśli przegra to po walce i czysto sportowo.

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Zverev nie wygląda dziś na gościa który chce ten mecz oddać więc teorie o tym, że dziś oddaje bo gra Madryt jednak się nie sprawdzą jeśli przegra to po walce i czysto sportowo.
Ja coś czuję że dziś Dimitrov odda ???? on to ma we krwi, zlewanie takich turniejów tym bardziej ze za kilka dni masters. Vesely niby forma w tym roku bardzo kiepska w porównaniu do poprzedniego, ale czy Bułgarowi się będzie chciało? Śmiem wątpić

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Na dziś ode mnie: LASK Linz -1.5 @ 2.45 w Unibet i LASK over 2 @ 1.961 w Pinnacle. Polecam ;)
Nie neguje typy i często od ciebie pobieram ale skąd to przekonanie? Linz w tym roku od na 11 meczów nie przekroczył bariery 2 bramek mimo ze tylko 1 przegrał, 2 remisy i 8 wygranych

@Chociaż z drugiej strony patrząc 2 bramki wbijają prawie ciągle więc można zaryzykować najwyżej zwrot. Sam sobie odpowiedziałem ???? D

P 1,8K

patced

Użytkownik
ooo fajny kurs

Arnholdt/Schumacher @ 2,62 live bet365

Brazolki forma fatalna dostaly po lbie nawet on malutki paragwajek to trzeba zagrać ! N

Otrzymane punkty reputacji: +12
nevener 1,2K

nevener

Użytkownik
Ja coś czuję że dziś Dimitrov odda ???? on to ma we krwi, zlewanie takich turniejów tym bardziej ze za kilka dni masters. Vesely niby forma w tym roku bardzo kiepska w porównaniu do poprzedniego, ale czy Bułgarowi się będzie chciało? Śmiem wątpić
Nie powiedziałbym, że Vesely jest w kiepskiej formie. Jako że forma to coś ulotnego, to należałoby się odnieść do krótszego okresu niż cały rok, np do rozpoczętego sezonu gry na clay&#39;u i tutaj jest w bardzo dobrej formie, tylko 2 porażki, które wstydu nie przynoszą

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik
2 set -8,5 @ 1.83 bet365 u Brazylijek też do gry. One mają za trudna zagrywkę, żeby Kolumbijki co ugrały. Trochę lżej, bo 2 set zawsze luzują.

edit: no i poluzowały :;/:

Otrzymane punkty reputacji: +7
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom