2 set Goffin
@4.50
eFortuna
2 set Goffin
@4.50
eFortuna
ooo fajny kurs
Arnholdt/Schumacher @ 2,62 live bet365
Brazolki forma fatalna dostaly po lbie nawet on malutki paragwajek to trzeba zagrać ! N
daly dupy daly... mialy mecz pod kontrola ale i wiatr przeszkadzal cholernie w tb swoje szanse zmarnowaly i 2-1 wielka szkoda. tak czy siak kazda sensowna para w next rund eliminuje ten szrot z brazylii8-10 14-10 wlasnie przegraly sobie seta ????
1.68 ???? :grin::grin:
Al Zarqa - kobiety vs Al Isteklal - kobiety, over 4,5 ht @1.90 w but365
Nie chcę oskarżać ale od kilku dni widzę że dziwnym trafem ma on wyższe kursy ????1.68 ???? :grin::grin:
Przecież jest 1.83 tak jak podałNie chcę oskarżać ale od kilku dni widzę że dziwnym trafem ma on wyższe kursy ????
ogladalem tych grekow wczoraj dupy nie urywa ... zydki cos prezentuja soba ?
Ja oglądałem z Ricardo i grali świetnie. 90% swojej akcji + zabili blokiem Alissona.ogladalem tych grekow wczoraj dupy nie urywa ... zydki cos prezentuja soba ?
e: od siebie Guto/Saymon @ 2,1 bet365
Gutek gra u siebie, fajna mloda para. Potrafią nieźle bronić. Amerykanie bez błysku .
Pograłeś go jednak ?Goffin taki słaby ogląda ktoś?
Eh niestetyPograłeś go jednak ?
Ja dzisiaj bym poszedł raczej w stronę Górnika http://forum.bukmacherskie.com/f344/34-kolejka-t-mobile-ekstraklasy-28-04-1-05-2016-a-132950.html#post5989642Śląsk Wrocław @ 2.50 + Cracovia @ 2.30 / AKO : 5.75 @ 888sport
Typu nie neguje możliwe ze wejdzie aczkolwiek nie jestem zwolennikiem grania na druzyne "bo musi wygrac" Kante pomagal sobie reka wyszedł sam na sam i nie strzelil, niewiem jakiej jeszcze okazji potrzebuje. Tak jak pisales w teorii jest naprawdę dobrym napastnikiem ale niemoze się wstrzelić dla mnie Gornik jest wielka zagadka ????Ja dzisiaj bym poszedł raczej w stronę Górnika http://forum.bukmacherskie.com/f344/34-kolejka-t-mobile-ekstraklasy-28-04-1-05-2016-a-132950.html#post5989642
Za pięknie to dzisiaj wyglądało wszystkoEh niestety
Co on robi na tym miejscu rankingu skoro przegrywa z takimi graczami, nie ujmując młodemu Niemcowi, ale jednak pozycja do czegoś zobowiązuje ...
sajmon obsrany zawodowo 1st set 17-15...19-21ogladalem tych grekow wczoraj dupy nie urywa ... zydki cos prezentuja soba ?
e: od siebie Guto/Saymon @ 2,1 bet365
Gutek gra u siebie, fajna mloda para. Potrafią nieźle bronić. Amerykanie bez błysku .