>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
ooo fajny kurs

Arnholdt/Schumacher @ 2,62 live bet365 ⛔

Brazolki forma fatalna dostaly po lbie nawet on malutki paragwajek to trzeba zagrać ! N
8-10 14-10 wlasnie przegraly sobie seta ????
daly dupy daly... mialy mecz pod kontrola ale i wiatr przeszkadzal cholernie w tb swoje szanse zmarnowaly i 2-1 wielka szkoda. tak czy siak kazda sensowna para w next rund eliminuje ten szrot z brazylii
tb 7-7...9-15

ogolnie radze uwazac na brazylie bo jakas burza sie szykuje pizdzi jak w kieleckim a jak wiadomo w deszcz mozna grac. o ile piorunow nie bedzie

P 1,8K

patced

Użytkownik
Siatkówka plażowa o 16:00

Kotsilianos/Zoupanis vs Faiga/Hilman 1 @ 1.83 Bet365

Polecam
ogladalem tych grekow wczoraj dupy nie urywa ... zydki cos prezentuja soba ?

e: od siebie Guto/Saymon @ 2,1 bet365

Gutek gra u siebie, fajna mloda para. Potrafią nieźle bronić. Amerykanie bez błysku .

mateo1961 1,2K

mateo1961

Użytkownik

Gutek gra u siebie, fajna mloda para. Potrafią nieźle bronić. Amerykanie bez błysku .
Ja oglądałem z Ricardo i grali świetnie. 90% swojej akcji + zabili blokiem Alissona.

Guto/Sajmon grają beznadziejnie tutaj patced, choć jestem ich fanem. To z Grimlatami była tragedia, ze Szwajcarami była tragedia. Może się zepną, ale to co widziałem to dramat był.

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Typu nie neguje możliwe ze wejdzie aczkolwiek nie jestem zwolennikiem grania na druzyne &quot;bo musi wygrac&quot; Kante pomagal sobie reka wyszedł sam na sam i nie strzelil, niewiem jakiej jeszcze okazji potrzebuje. Tak jak pisales w teorii jest naprawdę dobrym napastnikiem ale niemoze się wstrzelić dla mnie Gornik jest wielka zagadka ????

D 0

dutra

Gość
Eh niestety
Co on robi na tym miejscu rankingu skoro przegrywa z takimi graczami, nie ujmując młodemu Niemcowi, ale jednak pozycja do czegoś zobowiązuje ...
Za pięknie to dzisiaj wyglądało wszystko

P 1,8K

patced

Użytkownik

sajmon obsrany zawodowo 1st set 17-15...19-21

e; rozliczam ⛔ gibb morduje blokiem sajmon obsrany.

co do grekow juz wczoraj meczarnie z argentynczykami typ z dupy a roger jak zwykle dwoch zdan nie potrafi odpisac zadajac mu pytanie o tym. Numerem jeden na forum od plazy jest Mateo

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom