Chcesz zobaczyć FAME 29 za darmo? Stań do walki o kod PPV i ciesz się galą u siebie w domu FAME 29 - zawalcz o Pay Per View od Superbet!
Nie masz konta w Superbet? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Myślę, że ludzie mylą pojęcia. Ja nie mam problemu z przyznaniem tego, że La Liga jest najmocniejsza. Natomiast sama w sobie najciekawsza jest Premier League i tyle. Problem leży w tysiącach napinaczy głoszących błędne teorie w internecie.
Hiszpańska liga rokrocznie udowadnia dominacje w europie, natomiast BPL pokazuje, że jest najciekawsza. Niestety ślepcy mają problem z rozróżnieniem tych dwóch faktów.
Myślę, że ludzie mylą pojęcia. Ja nie mam problemu z przyznaniem tego, że La Liga jest najmocniejsza. Natomiast sama w sobie najciekawsza jest Premier League i tyle. Problem leży w tysiącach napinaczy głoszących błędne teorie w internecie.
Hiszpańska liga rokrocznie udowadnia dominacje w europie, natomiast BPL pokazuje, że jest najciekawsza. Niestety ślepcy mają problem z rozróżnieniem tych dwóch faktów.
ojjj nie maja mocnej glowy ci meksykance w plazowej. banalne bledy i podpalka na calego. argentynczycy konsekwentnie graja na tego mniejszego meksyka i przynosi im to rezultat teraz 16-15...21-15. ciezko bedzie w tb
e; 3-1...3-4 radzilbym cos pozamykac. wywachali tego mniejszego i mecza go strasznie a on nie radzi sobie w ataku ;]
ojjj nie maja mocnej glowy ci meksykance w plazowej. banalne bledy i podpalka na calego. argentynczycy konsekwentnie graja na tego mniejszego meksyka i przynosi im to rezultat teraz 16-15...21-15. ciezko bedzie w tb
e; 3-1...3-4 radzilbym cos pozamykac. wywachali tego mniejszego i mecza go strasznie a on nie radzi sobie w ataku ;]
mimo wszystko meczenie buly i ten maly samoczapowanie co chwile. dostana kogos kumatego w kolejnej rundzie to leca...
e; ja tam wysamykalem wsio przy malutkim zysku bo nie ma sensu sie stresowac. poceluja malego znowu i bedzie po frytach w 2 secie runa 6 punktow na nim zrobili w koncowce
Dzisiaj pierwszy mecz cwiercfinalowy konferencji o Stana w NHL między Caps a Pits. Miałem plan iść w kierunku Pits ale ciągle brak Fleuryego w bramce. Szkoda że tak późno , bo zagralbym live a mecz może się różnie potoczyć.Ktoś jakieś pomysły na to spotkanie?
mimo wszystko meczenie buly i ten maly samoczapowanie co chwile. dostana kogos kumatego w kolejnej rundzie to leca...
e; ja tam wysamykalem wsio przy malutkim zysku bo nie ma sensu sie stresowac. poceluja malego znowu i bedzie po frytach w 2 secie runa 6 punktow na nim zrobili w koncowce
Nie dziwie się, że takie pary jak mehiko czy duet z Wenezueli czy chociażby Grimalty mają opór w tym by dojść wysoko lub wygrać turniej nawet tak słabo obsadzony gdzie Binstock gra z #4 czy Fane z Henriquezem z #9