>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
nie gram z reguly wynik 2-0 ale tutaj sprobowac trzeba

Binstock/Schachter 2-0 @ 1,83 bet365 ✅

graja z takimi ogorkami ze glowa mala. o przyjeciu austriacy pojecia nie maja

e: latwo 2-0

Otrzymane punkty reputacji: +9
P 1,8K

patced

Użytkownik
Ricardo/Allison 2-0 @ 2,00 bet365✅

w dziale roger opisal, ze moze to byc trudny pojedynek itp. ale jesli ricardo siadzie serwis to spokojnie ich pojada 2-0. Szzwajcarzy slabiutko przyjmuja a bicie przed siebie moze konczyc sie raz po raz samoczapowaniem. brazole u siebie co prawda lata juz maja ale to dalej top, ktory od czasu do czasu odpali. jak dla mnie warto

e: w cholere farta szwajcarow i kombinowanie ricardo, zamiast atakowac kiwa z dobrych pilek. pierwszy ste pogrom w drugim kombinacje i oddaja z 4-0...8-5...

sixeros 1,4K

sixeros

Użytkownik
Zhu 4.50 próbuje. Śledzę od końcówki pierwszego seta. Łamią się jak zapałki. Warto śledzić przełamania, przed chwilą upolowalem @6 na breaka Zhu.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Ricardo/Allison 2-0 @ 2,00 bet365

w dziale roger opisal, ze moze to byc trudny pojedynek itp. ale jesli ricardo siadzie serwis to spokojnie ich pojada 2-0. Szzwajcarzy slabiutko przyjmuja a bicie przed siebie moze konczyc sie raz po raz samoczapowaniem. brazole u siebie co prawda lata juz maja ale to dalej top, ktory od czasu do czasu odpali. jak dla mnie warto
co ci Brazylijczycy robią? odbiło im coś? :O

Dobra nie wazne już bo załatwili w dwóch, ale dziwniejszego meczu dawno nie widziałem. Wszyscy czworo grali jakby sprzedali mecz bez wiedzy kolegi :grin:

P 1,8K

patced

Użytkownik
Ricardo/Allison 2-0 @ 2,00 bet365 ✅

co ci Brazylijczycy robią? odbiło im coś? :O
suma sumarum szwajcarzy pokazali jak galaretowate maja przyjecie :grin:

brazole ladnie 14-17....22-20

e: e tam Quintana najwaznijsze, ze hajs sie zgadza
http://www.fotosik.pl/zdjecie/fa34229d13e8a3c8

P 1,8K

patced

Użytkownik
Pedro/Evandro -1,5 @ 1,53 bet365 ✅

na zakonczenie dnia mozna probowac. wuwuzele warunkami fizycznymi nie grzesza.. jak evandro nie bedzie pajacowal w przyjeciu to swoje zrobi na zagrywce i spokojnie to wygraja. faza turnieju ze trzeba wygrac bo papa wiec na pewno sie brazole zepna

e; mega latwo 21-12, 21-13

quintana 425

quintana

Użytkownik
Atlanta co broni to nie mam pytań. 5/6 bloków albo i wiecej w pare minut. Boston nie ma kim grać, skuteczność będzie słabiutka przez caly mecz raczej. Ładowac w win Atlanty i można spróbować Boston poniżej 93,5 @1,83 i Atlanta róznicą 6 lub więcej @2,3 wszystko z bet365

Otrzymane punkty reputacji: +1
quintana 425

quintana

Użytkownik
Patrzac na h2h i kurs to ewidentnie cos tam smierdzi ????
obserwuje tą lige od dawna i takie kursy to normalka i co ciekawe w 90% wchodzi zawsze ten niższy, mimo iż druzyna z wyższym jest znacznie wyżej w tabeli. Jak pisałem dziwna liga

Atlanta najs

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom