>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [20]

Status
Zamknięty.
quintana 425

quintana

Użytkownik
Właśnie się zabierałem do obejrzenia całego meczu w powtórce... po co ja tu wszedłem ????
oj, odrobiny byś sie zanudził, no chyba, że chciałeś coś do snu ;p

Jeżeli będą oba finały hiszpańskie (a na ten moment na to wychodzi), to niech nikt nigdy nie pisz, że liga angielska czy inna są najlepsze hehe

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jeżeli będą oba finały hiszpańskie (a na ten moment na to wychodzi), to niech nikt nigdy nie pisz, że liga angielska czy inna są najlepsze hehe
Myślę, że ludzie mylą pojęcia. Ja nie mam problemu z przyznaniem tego, że La Liga jest najmocniejsza. Natomiast sama w sobie najciekawsza jest Premier League i tyle. Problem leży w tysiącach napinaczy głoszących błędne teorie w internecie.

Hiszpańska liga rokrocznie udowadnia dominacje w europie, natomiast BPL pokazuje, że jest najciekawsza. Niestety ślepcy mają problem z rozróżnieniem tych dwóch faktów.

quintana 425

quintana

Użytkownik
Myślę, że ludzie mylą pojęcia. Ja nie mam problemu z przyznaniem tego, że La Liga jest najmocniejsza. Natomiast sama w sobie najciekawsza jest Premier League i tyle. Problem leży w tysiącach napinaczy głoszących błędne teorie w internecie.

Hiszpańska liga rokrocznie udowadnia dominacje w europie, natomiast BPL pokazuje, że jest najciekawsza. Niestety ślepcy mają problem z rozróżnieniem tych dwóch faktów.
Wiem co masz na myśli, mi chodziło o najmocniejszą, najlepsza z najlepszymi druzynami w Europie. I taka Barcelona jeszcze, ktorej po prostu nie wyszło

P 1,8K

patced

Użytkownik
ojjj nie maja mocnej glowy ci meksykance w plazowej. banalne bledy i podpalka na calego. argentynczycy konsekwentnie graja na tego mniejszego meksyka i przynosi im to rezultat teraz 16-15...21-15. ciezko bedzie w tb

e; 3-1...3-4 radzilbym cos pozamykac. wywachali tego mniejszego i mecza go strasznie a on nie radzi sobie w ataku ;]

quintana 425

quintana

Użytkownik
ojjj nie maja mocnej glowy ci meksykance w plazowej. banalne bledy i podpalka na calego. argentynczycy konsekwentnie graja na tego mniejszego meksyka i przynosi im to rezultat teraz 16-15...21-15. ciezko bedzie w tb

e; 3-1...3-4 radzilbym cos pozamykac. wywachali tego mniejszego i mecza go strasznie a on nie radzi sobie w ataku ;]
dwa bloki i chyba powolutku.

Eh już spieprzyli

P 1,8K

patced

Użytkownik
dwa bloki i chyba powolutku
mimo wszystko meczenie buly i ten maly samoczapowanie co chwile. dostana kogos kumatego w kolejnej rundzie to leca...

e; ja tam wysamykalem wsio przy malutkim zysku bo nie ma sensu sie stresowac. poceluja malego znowu i bedzie po frytach w 2 secie runa 6 punktow na nim zrobili w koncowce

wisla9110 1,6K

wisla9110

Użytkownik
Dzisiaj pierwszy mecz cwiercfinalowy konferencji o Stana w NHL między Caps a Pits. Miałem plan iść w kierunku Pits ale ciągle brak Fleuryego w bramce. Szkoda że tak późno , bo zagralbym live a mecz może się różnie potoczyć.Ktoś jakieś pomysły na to spotkanie?

quintana 425

quintana

Użytkownik
mimo wszystko meczenie buly i ten maly samoczapowanie co chwile. dostana kogos kumatego w kolejnej rundzie to leca...

e; ja tam wysamykalem wsio przy malutkim zysku bo nie ma sensu sie stresowac. poceluja malego znowu i bedzie po frytach w 2 secie runa 6 punktow na nim zrobili w koncowce
W następnej na nich nie dam nie ma szans. Jak już było dobrze, to potem tracili i tak na odwrót. Ale na szczęście ✅ i czekamy na reszte.

kubarks 5,4K

kubarks

Użytkownik
Nie dziwie się, że takie pary jak mehiko czy duet z Wenezueli czy chociażby Grimalty mają opór w tym by dojść wysoko lub wygrać turniej nawet tak słabo obsadzony gdzie Binstock gra z #4 czy Fane z Henriquezem z #9

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom