quintana
Użytkownik
Gramy, poprzedniego dubelka nie zagrałem i żałujeJeszcze taki trebel z plaży można sobie zagrać:
forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-10.html#post5989245
Na noc polecam Atlente, Boston osłabiony
Gramy, poprzedniego dubelka nie zagrałem i żałujeJeszcze taki trebel z plaży można sobie zagrać:
forum.bukmacherskie.com/f32/siatkowka-plazowa-2016-a-128945-10.html#post5989245
Szybkie 2-0 w setach.Siatkówka plażowa o 22.00
Pedlow/O'Gorman vs Horrem/Eithun 1 @ 1.53 Bet365
Powinno być izzi. Norwegowie to już piaskowi emeryci. Ich gra w tym turnieju i w całym sezonie słaba.
ja nie zdazylem i pogralem -4,5 w 2 secie ???? Dzięki za mecz ???? teraz czas na tripelka ????Szybkie 2-0 w setach.
kto nie gra w bostonie ???[/quote]Na noc polecam Atlente, Boston osłabiony
92 minuta ???? Liverpool to mistrz tracenia goli w końcówce :razz:Villareal - LFC over 0,5 1,83 Bet365 jeszcze 30 min, myślę że w końcu coś wpadnie
Właśnie się zabierałem do obejrzenia całego meczu w powtórce... po co ja tu wszedłem ????92 minuta ???? Liverpool to mistrz tracenia goli w końcówce :razz:
oj, odrobiny byś sie zanudził, no chyba, że chciałeś coś do snu ;pWłaśnie się zabierałem do obejrzenia całego meczu w powtórce... po co ja tu wszedłem ????
Myślę, że ludzie mylą pojęcia. Ja nie mam problemu z przyznaniem tego, że La Liga jest najmocniejsza. Natomiast sama w sobie najciekawsza jest Premier League i tyle. Problem leży w tysiącach napinaczy głoszących błędne teorie w internecie.Jeżeli będą oba finały hiszpańskie (a na ten moment na to wychodzi), to niech nikt nigdy nie pisz, że liga angielska czy inna są najlepsze hehe
Wiem co masz na myśli, mi chodziło o najmocniejszą, najlepsza z najlepszymi druzynami w Europie. I taka Barcelona jeszcze, ktorej po prostu nie wyszłoMyślę, że ludzie mylą pojęcia. Ja nie mam problemu z przyznaniem tego, że La Liga jest najmocniejsza. Natomiast sama w sobie najciekawsza jest Premier League i tyle. Problem leży w tysiącach napinaczy głoszących błędne teorie w internecie.
Hiszpańska liga rokrocznie udowadnia dominacje w europie, natomiast BPL pokazuje, że jest najciekawsza. Niestety ślepcy mają problem z rozróżnieniem tych dwóch faktów.
dwa bloki i chyba powolutku.ojjj nie maja mocnej glowy ci meksykance w plazowej. banalne bledy i podpalka na calego. argentynczycy konsekwentnie graja na tego mniejszego meksyka i przynosi im to rezultat teraz 16-15...21-15. ciezko bedzie w tb
e; 3-1...3-4 radzilbym cos pozamykac. wywachali tego mniejszego i mecza go strasznie a on nie radzi sobie w ataku ;]
mimo wszystko meczenie buly i ten maly samoczapowanie co chwile. dostana kogos kumatego w kolejnej rundzie to leca...dwa bloki i chyba powolutku
W następnej na nich nie dam nie ma szans. Jak już było dobrze, to potem tracili i tak na odwrót. Ale na szczęście i czekamy na reszte.mimo wszystko meczenie buly i ten maly samoczapowanie co chwile. dostana kogos kumatego w kolejnej rundzie to leca...
e; ja tam wysamykalem wsio przy malutkim zysku bo nie ma sensu sie stresowac. poceluja malego znowu i bedzie po frytach w 2 secie runa 6 punktow na nim zrobili w koncowce