Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Mam nadzieję, że wszyscy śpią i nikt nie skorzystał ???? Oglądałem mecz, i ten jeden gol to było minimum :> Nie tym razem..
UP, to, że typ nie wszedł <i to nie kurs 1,05 tylko 2-3-5> nie oznacza, że nie był wart gry Wiadomo, że nie było 100% pewności, nigdy nie ma, szczególnie przy kursach tego typu.
Mam nadzieję, że wszyscy śpią i nikt nie skorzystał ???? Oglądałem mecz, i ten jeden gol to było minimum :> Nie tym razem..
UP, to, że typ nie wszedł <i to nie kurs 1,05 tylko 2-3-5> nie oznacza, że nie był wart gry Wiadomo, że nie było 100% pewności, nigdy nie ma, szczególnie przy kursach tego typu.
Zgodze sie tylko nielubie jak ktos dodaje "mozna grac grubiej" "promocja" byl tu taki co pisal ze lokata zycia a za 2min robil kontre bo przeciwnik przelamal i zmienial zdanie co 5minut dlatego irytuja mnie te okreslenia ????
Kohlschreiber? Rywal dużo więcej meczy na mączce rozegrał w tym roku, ale jakoś czuję, że da radę. Carrero-Busta na swoich śmieciach, więc do rozważenia.