>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [19]

Status
Zamknięty.
pewniak1992 308

pewniak1992

Użytkownik
Atletico Nacional Medelin over 0,5 ft @2,02 | over azjan 1 @5 bukmacher bet365, można grać grubo :&gt;
Obecnie kurs 3,00 na over 0,5 w Atleti - promocja :&gt;
⛔⛔⛔⛔⛔
Mam nadzieję, że wszyscy śpią i nikt nie skorzystał ???? Oglądałem mecz, i ten jeden gol to było minimum :&gt; Nie tym razem..

UP, to, że typ nie wszedł &lt;i to nie kurs 1,05 tylko 2-3-5&gt; nie oznacza, że nie był wart gry ;) Wiadomo, że nie było 100% pewności, nigdy nie ma, szczególnie przy kursach tego typu.

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
⛔⛔⛔⛔⛔

Mam nadzieję, że wszyscy śpią i nikt nie skorzystał ???? Oglądałem mecz, i ten jeden gol to było minimum :&gt; Nie tym razem..

UP, to, że typ nie wszedł &lt;i to nie kurs 1,05 tylko 2-3-5&gt; nie oznacza, że nie był wart gry ;) Wiadomo, że nie było 100% pewności, nigdy nie ma, szczególnie przy kursach tego typu.
Zgodze sie tylko nielubie jak ktos dodaje &quot;mozna grac grubiej&quot; &quot;promocja&quot; byl tu taki co pisal ze lokata zycia a za 2min robil kontre bo przeciwnik przelamal i zmienial zdanie co 5minut dlatego irytuja mnie te okreslenia ????

jozzy22 706,1K

jozzy22

Użytkownik
Próbuje jeszcze jedną pozycje i do spania :)
MLB
San Francisco Giants - Arizona Diamondbacks
Typ: 1 Kurs: 1.80 Sportingbet
Stan 0:0 trwa 2 inning

daavid5 671

daavid5

Użytkownik
Kohlschreiber? Rywal dużo więcej meczy na mączce rozegrał w tym roku, ale jakoś czuję, że da radę. Carrero-Busta na swoich śmieciach, więc do rozważenia.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom