>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy na żywo - Dyskusja [19]

Status
Zamknięty.
nole 6,1K

nole

Forum VIP
Betis - Las Palmas over 0,5 gola w meczu
Lorient - PSG over 0,5 gola w meczu

@ AKO 2,46 sts

Otrzymane punkty reputacji: +1
coreq93 806

coreq93

Użytkownik
na noc z NHL pogram ANAHEIM, troche kasy nan ich ostatnio przegrałem, mysle ze dzis odbiją sie wkoncu od dna, nie widze opcji zeby Nashville dalej awansowało..
Detroit z koleji powinno dziś wyrównać na 2-2 w playoff, a w Nowym Jorku powinien siąść under
powodzenia &#39;zipy&#39;

wiszu12 130

wiszu12

Użytkownik
na noc z NHL pogram ANAHEIM, troche kasy nan ich ostatnio przegrałem, mysle ze dzis odbiją sie wkoncu od dna, nie widze opcji zeby Nashville dalej awansowało..
Detroit z koleji powinno dziś wyrównać na 2-2 w playoff, a w Nowym Jorku powinien siąść under
powodzenia &#39;zipy&#39;
Właśnie ja bym tu na Tampe stawiał, albo ewentualnie jakiś handicap + na live jak stracą pierwsi bramkę, i w sumie też overowo tam może być.

Co do undera to popieram, pewnie dorzucę w taśmie jakieś, a z ANAHIEM nie mam kompletnie pojęcia, powodzenia ????

verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Nie no trochę masz racji, ja tak bardziej pod siebie patrzę bo mam Tampe wygra series

Tym razem odpuszczam wszystko i czekam na plażówkę ????
Tez mam Tampe na serie ale powiem tak tu juz nawet o nich nie chodzi ale nie widze poprostu skrzydelek dalej niz w 1 rundzie no nie oszukujmy sie ????

P 1,8K

patced

Użytkownik
kudla dw 1st set 7-6 2,87 bet365 live ⛔ 6-7

mozna sprobowac kurs fajny a wydaje sie ze wsio roztrzygnie sie w tb wygraja po jednym serwisowym i bedzie tb.

e; nie no ujebac z lapenttim, nono staral sie kudla staral hahaha

Otrzymane punkty reputacji: +1
verno 764,2K

verno

Znawca - Hokej
Boston +14.5 1.83 bet 365 1 tercja to bez komentarza ale treoche sie ogarneli mysle ze linia jak najbardziej do pobrania o ile znowu nie odwala jak w 1 tercji ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom