vercyngetoryx
Użytkownik
:roll::roll:wczoraj nic wielkiego kei nie gral.... bardziej gael pomagal niz sam cos stukal.
brak słów na takie pierdoły...
:roll::roll:wczoraj nic wielkiego kei nie gral.... bardziej gael pomagal niz sam cos stukal.
w środę rozmowa, dam znać ????Jak tam, byłeś w tej firmie? Będziesz już serwował kursy na tenis?
a co takiego gral kei ? gael wywalal ile mogl i co mogl. zreszta kyrgios teraz niewiele lepszy laduje po autach i w siec fakt skosny mocny serwis.:roll::roll:
brak słów na takie pierdoły...
to chyba siatkę oglądałeś, a na tenis okazyjnie przełączałeś... każdy widzi co chce widzieć... cała masa genialnych zagrań, do których nawet taki defensor nie nadążał... pewnie, miał załamanie, ale kto ich nie ma poza Novakiem? Dla mnie zabawne jest pisanie, że to Gal nie wykorzystał 5 meczowych, bo dla mnie również Kei te meczowe świetnie obronił, a to co robił przy siatce przy decydujących piłkach to poezja. Ale niech każdy widzi co chce ????a co takiego gral kei ? gael wywalal ile mogl i co mogl
pewnie masz racje, bez spiny ???? ja widzialem slabego gaela dzisiaj widze lichego kyrgiosa ale fakt nishikori w formie to jest robot.to chyba siatkę oglądałeś, a na tenis okazyjnie przełączałeś... każdy widzi co chce widzieć... cała masa genialnych zagrań, do których nawet taki defensor nie nadążał... pewnie, miał załamanie, ale kto ich nie ma poza Novakiem? Dla mnie zabawne jest pisanie, że to Gal nie wykorzystał 5 meczowych, bo dla mnie również Kei te meczowe świetnie obronił, a to co robił przy siatce przy decydujących piłkach to poezja. Ale niech każdy widzi co chce ????
pewnie, że bez spiny, świetny meczyk wczoraj był i tylepewnie masz racje, bez spiny ja widzialem slabego gaela dzisiaj widze lichego kyrgiosa ale fakt nishikori w formie to jest robot
skosny 2-0 ? kyrgios mozna powiedziec ogrom bledow.pewnie, że bez spiny, świetny meczyk wczoraj był i tyle
dokładnie, gra bezbłędnie na razie ???? jak robotskosny 2-0 ? kyrgios mozna powiedziec ogrom bledow.