3 minutki ;DSydney - Adelaide ht over 0.5 gola. @1.80 24minuta
Mecz zacięty, zespoły stwarzają okazje strzeleckie bardzo szybko.
Spoko ze typ nie trafił właśnie do pustej bramki ????ChongqingLipan - Shanghai SIPG 62minuta: over 1.5 @1.44
Gospodarze w 10. Goscie napierają coraz bardziej. Wpadnie bardzo szybko
z 2 metrów ???? Sorry za offtop ale aż boli!Spoko ze typ nie trafił właśnie do pustej bramki ????
Dobra sesja rano ;DChongqingLipan - Shanghai SIPG 62minuta: over 1.5 @1.44
Gospodarze w 10. Goscie napierają coraz bardziej. Wpadnie bardzo szybko
Meczu nie widziałem, ale widzę, że nie stracił serwisu. 85% wygranych po pierwszym serwisie i prawie 60% po drugim serwisie. Może miałeś na myśli, że Kravchuk zagrał słaby mecz ?Berankis wczoraj slaby mecz z Kravchukiem niby wygral, ale w 1 gemie juz mogl oddac podanie, potem moim zdaniem ledwo dociagnal ten mecz, mial troche szczescia.
zaraz CI bana wbija nabiles 6 postow na 1 stronie, z czego 3 pod soba po 2 razy ????
w 1 gemie Kravchuk mial 15/40. Ogolnie Kravchuk zepsul troche glupich pilek, mial Berankis 3-0 15-40 przy serwisie Kravchuka, skonczylo sie 6-3, ale jakby wiekszy Pazur pokazal Kravchuk to odlamanie byloby mozliwe moim zdaniem. 2 set to na poczatku szli podobnie, potem Kravchuk zagral slabo. Grali na tym krotkim korcie. Kravchuk gorszy mecz po prostu, a Berankis niczym nie zachwycil. Nie jest on w formie.Zrobiło się ładne value na Berankisa po spadkach na Sele, przecież Izraelczyk wcale tego wygrać nie musi.
---------
Meczu nie widziałem, ale widzę, że nie stracił serwisu. 85% wygranych po pierwszym serwisie i prawie 60% po drugim serwisie. Może miałeś na myśli, że Kravchuk zagrał słaby mecz ?
wrzucaj dalej ???? smialoPodaje typy live z całkiem niezłą skutecznością. Nic nie poradzę, że zdarzenia są równolegle. Ale jeśli to problem to w porządku
Ostatni dziś:
Pardubice - FK Usti over 1.5 @2.37 do przerwy
Jaki bukmacher? //K@mil
25 minutaRosja premier league
Ural - Ufa ht over 1.5 @1.66 6 minuta
PROMOCJA! Mozna poczekan do 15 minuty ale ja gram juz
jest 1-0 do przerwy przeciez25 minuta
Wszystkie typy które podaje są na bet365.
Zapomniałem o opcji "edytuj". Poprawie się ????
Przepraszam. Błąd w typie. over 0.5 miało być. Kurs na over 1.5 do przerwy nie byłby 1.66jest 1-0 do przerwy przeciez
5-6
over 173,5 do gry?dorzucam...
Puchar PBA
Star Hotshots - Alaska Aces [powyżej 168,5] @ 1.83 (bet trzy sześć pięć)
(zagrane w przerwie)
za 10j
i z dwóch betów miesięczna średnia krajowa wpada