Szkoda tej Austrii ale jak sie prowadzi z każdym setów i przegrywa albo w IV secie ma sie 23:21 i przegrywa 23:25 to brak słów 1:3
Niestety --- nawet nie wiem jak skomentować, co z tego ze mają akcje jak wszystkie akcje kończą się dośrodkowaniem i wybiciem przez obrońcówRapid Bukareszt - Berceni
over 0.5 gola @1.44 (2 czerwa wpadły )
bet365
+
Al Wahda Abu Dhabi - Al Shabab Al Arabi
btts @1.61
bet365
AKO :2.33
brawo ! brawo ! brawo ! złapałem 6,00 ale latało już 9,0 z 20-16 na 21-25 ! Ja tam nie bede lasy i sprzedaję z ponad 200% zyskiem!Foinikas Syrou - Iraklis Typ: Iraklis @ 6.5 w bet365
2-0 (4-3)
Hmm. Przed meczem spore zrzutki na Iraklis, który walczy o uniknięcie fazy playout. Gospodarze mieli wystawić drugi garnitur, celem przyjrzenia się zawodnikom grającym mniej. Póki co jednak mają 2-0, a na parkiecie całkiem solidny skład. Spodziewam się, że teraz powinny pójść zmiany. Iraklis pod ścianą, gdyż ich bezpośredni rywal w walce o utrzymanie prowadzi 2-1. Iraklisowi zwycięstwo w pięciu setach da jednak spokojny byt. Może chłopaki odwrócą losy spotkania. Kurs tego warty.
Pieknie ????Gornik - Pogon powyzej 10 roznych @2.00 Bet365
uwazajcie to chyba prima aprilis, nie grajcie tego. Goffin lepszy w kazdym elemencieNovaK Djokovic 1. Set @2.37 Bet365
Typowy Goffin, cały set gra jak robot a gdy ma brejka to z dwóch balonów nad siatka robi mega auty ???? ????NovaK Djokovic 1. Set @2.37 Bet365
+++Al Shabab Club - Al Salibikhaet SC
Al Shabab Club straci bramkę : tak @1.53
bet365