nitros14
Użytkownik
16:5 -> Darmowa kasa leżała na ziemiiJakby "Janusz Bukmacherki" powiedział: "Pewniak" ????
http://forum.bukmacherskie.com/f529/cs-go-mlg-columbus-2016-a-131683.html#post5973399
16:5 -> Darmowa kasa leżała na ziemiiJakby "Janusz Bukmacherki" powiedział: "Pewniak" ????
http://forum.bukmacherskie.com/f529/cs-go-mlg-columbus-2016-a-131683.html#post5973399
i superGoffin 2,62 bet 365
Czekałem do końca meczu, aby Ci pogratulować, ale widzę, że z braku cierpliwości zrobiłeś to już sam.jak tam Kuchcik? Dalej oczka przecierasz ? ???? hehe pozdro
bo myslisz ze grasz w sport? grasz w to samo w co w ruletke, nie ma tam czynnika czlowiekadlaczego?
tak dla zabawy puściłem za 5 zł i tylebo myslisz ze grasz w sport? grasz w to samo w co w ruletke, nie ma tam czynnika czlowieka
Nieznam się dokładnie na tym ale tez wydaje mi się ze to czysty przypadek typu orzel albo reszka bezsensu wgl w to grac i typowo, nie chwaliłbym się ze gram w to ????bo myslisz ze grasz w sport? grasz w to samo w co w ruletke, nie ma tam czynnika czlowieka
Przeczucie mi mowi, ze Arevalo wygra 2,75 unibet
a ten Souza mnie zastanawia, co on zaczal grac, ze ma 88% wygranych po 1 serwisie jeszcze z tym Jungiem ????
ogarnal w tie breaku 7-3..admin czuwa, mozesz pisac i dawac typ to wtedy bedzie ok ????
Souza 2-0 1,44 bet365
raz dla zabawy puściłem za 5 zł ???? tak z ciekawości co to za szajs ????Nieznam się dokładnie na tym ale tez wydaje mi się ze to czysty przypadek typu orzel albo reszka bezsensu wgl w to grac i typowo, nie chwaliłbym się ze gram w to
Pograj pilek wodna na tych co maja niebieskie czepki podobne szanse ????raz dla zabawy puściłem za 5 zł ???? tak z ciekawości co to za szajs ????
A masz gdzies zrodlo tej informacji?? W 80 zablokowali zaklady i wycofali wszystko, a po chwili meczu juz nie bylo...Z tego co przeczytałem przed chwilą to mecz trwał 80 minut. Ale więcej nie wiem - nie stawiałem i nie śledziłem w trakcie. To chyba nawet nie był jakiś oficjalny mecz?
i co dadza wam zwrot ?Jak patrzyłem na stronie Tenerife czy w rozkładzie meczów Tenerife B to nie było dziś nic. Dopiero na twitterze znalazłem info a w komentarzach supportu bet 3 6 5 można wyczytać niejako potwierdzenie, że mecz trwał 80 minut (bo ludzie pisali, że nie wiedzieli i czy będą zwroty )
Ja nie wiem, nic tam nie grałem. Po fakcie z ciekawości sprawdziłem o co chodzi. Widziałem tylko, że ludzie na twitterze pisali do beta a on tam odsyłal ich do kontaktu telefonicznego lub indywidualnej pomocy.i co dadza wam zwrot ?
Laakso lokataLaakso -1,5 1,6 unibet
to chyba lokata..
debel o 4:00 gonzalez/pavic na menendez/maytin, maytina nie kojarze, ale to lokata nr 2
no tak Hank jeszcze z nikim seta na challengerze nie ugral.. szkoda ze nie zaladowalem jeszcze mocniej :grin:
dobrze, ze nie gram nigdy juz przeciwko temu Krstinowi.. on jest kozakiem, taki walczak i co wyciaga, niesamowite.. ze wygra mecz po 4,00 bylo albo i lepiej, a z 5-3 na 5-6 wyciagnal, gosc jest niezly
Laakso lokata
Gonzalez 1,7 bet365
kurde stream nie smiga, a ten gonzo jest w formie,
Krstina warto wziac i po te 1,4.. to taki walczak ze glowa mala
2 set pewnie wezmie po 1,78 2 set i win po 1,57 elegancko
Sam typ bardzo dobry, oby mamba dobrze ustawiła celownik.Keys warto pograć. Amerykanka jeszcze serwisu nie straciła w tym turnieju. Kerber przeciętnie od AO. W maratonie 2.12